Δεν την σκότωσα αλλά την τεμάχισα - Σοκάρει η ομολογία του πατέρα της 4χρονης Άννυ

Δεν την σκότωσα αλλά την τεμάχισα - Σοκάρει η ομολογία του πατέρα της 4χρονης  Άννυ

H δολοφονίας της 4χρονης Άννυ που είχε συνταράξει το πανελλήνιο τον Απρίλιο του 2015 αναβίωσε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, όπου εκδικάζεται η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό

Με την έναρξη της διαδικασίας και οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Ωστόσο, ο πατέρας της Άννυ, Σάββας, αρνήθηκε ότι τη δολοφόνησε αλλά παραδέχτηκε ότι τεμάχισε το πτώμα της 4χρονης κόρης του.

Πρωτόδικα, ο πατέρας της Άννυ και ο φίλος του Νικολάι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 3 χρόνια, ενώ η μητέρα της η οποία κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, σε 6 χρόνια με αναστολή στην έφεση.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης σήμερα Τρίτη εξετάστηκαν η γιαγιά και ο παππούς της 4χρονης που μεγάλωσαν την μικρή μέχρι την ηλικία των 3,5 χρόνων, οι οποίοι κατέθεσαν ότι έμαθαν για την εξαφάνιση της Άννυ από τη μητέρα του παιδιού και τη δολοφονία της μικρής από την τηλεόραση.

Όπως είπαν στο δικαστήριο το ζευγάρι που είχε έρθει στην Ελλάδα για να βρει δουλειά, επισκεπτόταν την μικρή στη Βουλγαρία κάθε τρεις μήνες. Δεν είχαν αντιληφθεί όμως πως ο πατέρας της 4χρονης ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Τη βεβαιότητα ότι ο πατέρας της Άννυ δεν δολοφόνησε το παιδί, εξέφρασε η μητέρα του Σάββα.«Δεν τον θεωρώ ικανό να σκοτώσει το παιδί του. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν ότι το παιδί χάθηκε. Δεν πιστεύω ότι ο Σάββας έκανε κάτι», είπε η μάρτυρας, λέγοντας στην πρόεδρο: «ο γιος μου είναι ένα πολύ καλό παιδί, σας παρακαλώ...» είπε απευθυνόμενη στους δικαστές..

Επίσης κατέθεσε και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρισκόταν η μητέρα της Άννυ και κατηγορουμένη στην υπόθεση, όταν έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού της. «Η κατηγορούμενη ήταν εξαντλημένη, ήθελε να αυτοκτονήσει. Είδα μια γυναίκα διαλυμένη, καταρρακωμένη. Εξέφρασε τον πόνο της με το κλάμα και την απελπισία της, είπε ο μάρτυρας.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 6 Δεκεμβρίου 2018.

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα