Θρήνος και συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Κατσίφα

Το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Κατσίφα είπαν οι συγγενείς του, αλλά και πλήθος κόσμου που παρέστη στην κηδεία του 35χρονου στο χωριό Βουλιαράτες, κρατώντας ελληνικές σημαίες.

Η κηδεία τελέστηκε σε φορτισμένο κλίμα, με την οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα να βρίσκεται στην κορυφή της νεκρικής πομπής, ενώ νωρίτερα στην πλατεία του χωριού Έλληνες έψαλαν τον εθνικό μας ύμνο.

Ήδη από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, αρκετοί ήταν οι Έλληνες που περνούσαν τα ελληνοαλβανικά σύνορα για να φτάσουν μέχρι το χωριό όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 35χρονος. Μάλιστα, αλβανικά μέσα ενημέρωσης έκαναν νωρίτερα λόγο για σύλληψη δυο Ελλήνων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν κουκούλες full face και μπλουζάκια με παραστρατιωτικά σύμβολα.

Τα μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων, τόσο από την αλβανική όσο και από την ελληνική αστυνομία, ήταν δρακόντεια, ενώ το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχαν απευθύνει έκκληση στους Έλληνες που μεταβαίνουν στους Βουλιαράτες να δείξουν αυτοσυγκράτηση και σεβασμό.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα