Αν είναι να αυτοκτονήσει ο πατέρας μου και η μητέρα μου γιατί είμαι ομοφυλόφιλος, καλό παράδεισο

Αν είναι να αυτοκτονήσει ο πατέρας μου και η μητέρα μου γιατί είμαι ομοφυλόφιλος, καλό παράδεισο

Ο αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας απασχόλησε ιδιαίτερα την κοινή γνώμη, ότανανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, στα social media, μία φωτογραφία στην οποία ανταλλάσσει ένα φιλί με τον σύντροφό του, μπροστά από την ελληνική σημαία.
Ο Μιχάλης Λώλης, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών, βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της.
Τα ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια που ακολούθησαν ήταν χιλιάδες. Ο Μιχάλης Λώλης μίλησε γι’ αυτά χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

«Δεν φταίνε οι γονείς μου γιατί και αυτοί ζουν σε μια ετεροκανονική κοινωνία. Είχα αντιδράσεις με τη μητέρα μου σε σχέση με τη σημαία. Μου είπε “σ’ αγαπάω, είσαι όλη μου η ζωή, το ξέρεις, αλλά μην προκαλείς”. Μαμά μου, πώς προκάλεσα; Πώς προκαλώ; Βοηθάω. Όταν είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλος έφυγαν όλοι οι παιδικοί μου φίλοι από δίπλα μου. Ένιωσα μια χαρά. Αποφάσισα ότι αυτό είμαι αυτό υπηρετώ.

Έχω ακούσει από συγγενικό μου πρόσωπο, πρόσφατα, μια ξαδέρφη μου ότι “ξέρεις κάτι, μπορεί να τους οδηγήσεις και στην αυτοκτονία”. Αν είναι να αυτοκτονήσει ο πατέρας μου και η μητέρα μου γιατί είμαι ομοφυλόφιλος, καλό παράδεισο. Έκτοτε η σχέση μου με το γονείς μου είναι εκπληκτική. Η μητέρα μου δυσκολεύτηκε πάρα πολύ. Η αντίδραση του μπαμπά μου ήταν “τι μπορούμε να κάνουμε για να σε βοηθήσουμε”. Τώρα είναι και περήφανοι για τον αγώνα που δίνω, που βοηθάω κόσμο», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα