Δολοφονία στη Βούλα: Στην ασφάλεια για κατάθεση η σύζυγος του 46χρονου

Δολοφονία στη Βούλα: Στην ασφάλεια για κατάθεση η σύζυγος του 46χρονου

Την πόρτα της ασφάλειας πέρασε ξανά η σύζυγος του 46χρονου επιχειρηματία, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στη Βούλα την περασμένη Τετάρτη. 

Το γνωστό μοντέλο, που τον τελευταίο καιρό συμμετείχε σε γνωστό reality μόδας, δήλωσε σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για το παρελθόν του συζύγου της στην Αυστραλία, ούτε για τη βεντέτα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνον και γνωστή οικογένεια του Σίδνεϊ από τον Λίβανο. 

Πρόσθεσε μάλιστα ότι γνώριζε ελάχιστα πράγματα για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του 46χρονου, αφού η ίδια είχε αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των δύο ανήλικων παιδιών τους. 

Ελάχιστες πληροφορίες για όσα είχαν συμβεί στην Αυστραλία έδωσε και ο πατέρας του θύματος, ο οποίος είχε συλληφθεί εκεί για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος. 

Οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών εξετάζουν με προσοχή καρέ καρέ το βίντεο της δολοφονίας του 46χρονου, που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι του και δείχνει τον δολοφόνο να τον εκτελεί σε μικρή απόσταση. 

Δεν αποκλείουν μάλιστα να πρόκειται για Αλβανό εκτελεστή, ο οποίος εκτός από το τζόκεϊ να φορούσε και μάσκα σιλικόνης για να μην μπορεί να αναγνωριστεί. Εκτιμούν επίσης ότι είναι πιθανόν μετά τη δολοφονία να διέφυγε στο εξωτερικό για να αποφύγει τη σύλληψη. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα