Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Τι κατέθεσαν στην Ασφάλεια η σύζυγος και ο πατέρας του

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Τι κατέθεσαν στην Ασφάλεια η σύζυγος και ο πατέρας του

Έξι μέρες μετά τη στυγερή δολοφονία του Γιάννη Μακρή στο σκοτάδι εξακολουθούν να βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας σχετικά με τους δράστες του εγκλήματος. Η Ασφάλεια ερευνά τα πάντα, όμως ακόμα δεν έχει κάτι χειροπιαστό ώστε να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας.

Ο πατέρας του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία στην πρώτη του κατάθεση στην Ασφάλεια τόνισε ότι δεν  πιστεύει ότι σκότωσαν το γιο του για κάτι το οποίο είχε συμβεί παλιά στην Αυστραλία. Η δολοφονία του σχετίζεται με υποθέσεις στην Ελλάδα αλλά ο γιος του δεν του είχε αναφέρει ποτέ το παραμικρό. Δηλαδή ότι είχε προβλήματα με κάποιους ή φοβόταν.

Από την άλλη η σύζυγός του Βικτωρία Καρύδα ανέφερε ότι ποτέ δεν της είχε εκμυστηρευτεί ότι απειλείται. Υποστήριξε μάλιστα ότι την περασμένη Τετάρτη του έστησαν την ενέδρα θανάτου, είχε φύγει με ένα μικρού κυβισμού αυτοκίνητο και χωρίς κανέναν να τον συνοδεύει. Είχε αφήσει στο σπίτι ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού.

Αμφότεροι αναμένεται να επανέλθουν αν θυμηθούν κάτι περισσότερο προκείμενου να βοηθήσουν την αστυνομία στην έρευνα για την διαλεύκανση της δολοφονίας και ποιο ήταν το κίνητρο ώστε να γίνει στο στυγερό έγκλημα.

Να σημειωθεί ότι και στην Αυστραλία είχε «υπογραφεί συμβόλαιο θανάτου» το 2009 και την τελευταία στιγμή τυχαία απετράπη η δολοφονία του. Οι αρχές στην Ελλάδα έχουν ζητήσει στοιχεία από την Αυστραλία.

 Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή στη Βούλα

altsantiri

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα