Δολοφονία Μακρή: Το άγνωστο δράμα της οικογένειας του 46χρονου επιχειρηματία

Δολοφονία Μακρή: Το άγνωστο δράμα της οικογένειας του 46χρονου επιχειρηματία

Το άγνωστο δράμα της οικογένειας του 46χρονου επιχειρηματία, ο οποίος εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο Νάσος Γουμενίδης. 

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν γνωστός στους κοσμικούς και επιχειρηματικούς κύκλους ως «Αυστραλός», γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας από όπου έφυγε για να έρθει στην Ελλάδα το 2008. 

Εκτός από τον αδελφό του είχε άλλη μία αδελφή, η οποία όμως «έφυγε» από τη ζωή σε πολύ νεαρή ηλικία από καρκίνο. Ο λόγος μάλιστα που η οικογένεια θέλει να γίνει η ταφή του 46χρονου στην Αυστραλία, είναι ώστε τα δύο παιδιά τους να ταφούν μαζί και οι ψυχές τους να είναι κοντά η μία στην άλλη. 

Τι αναφέρουν τα αυστραλιανά ΜΜΕ για τη δολοφονία του επιχειρηματία

Την ίδια ώρα τα μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας φαίνεται να μην αναπαράγουν τα σενάρια δολοφονία του επιχειρηματία στο πλαίσιο της βεντέτας που είχε η οικογένειά του με γνωστή επιχειρηματική οικογένεια του Σίδνεϊ από τον Λίβανο. 

Η Daily Mail Australia σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι οι αρχές ερευνούν αν η δολοφονία συνδέεται με τον «πόλεμο της νύχτας» που διεξάγεται ανελέητος τον τελευταίο καιρό και κατά πόσο υπεύθυνος είναι Αλβανός εκτελεστής. 

«Αλβανοί εκτελεστές ήταν υπεύθυνοι για συμβόλαια θανάτου στην πόλη, χρησιμοποιώντας έως και τρία οχήματα για να διαφύγουν από τη χώρα», γράφει η εφημερίδα.

Η Sydney Morning Herald πάλι αναφέρει ότι η εκτέλεση του 46χρονου ίσως να συνδέεται με τα επιχειρηματικά συμφέροντα του 46χρονου και την εταιρεία security που ήθελε να ανοίξει. Το δημοσίευμα μάλιστα επικαλείται αστυνομικές πηγές και αναφέρει ότι η αστυνομία εξετάζει αν η εταιρεία αυτή λειτουργούσε ως βιτρίνα για ξέπλυμα χρήματος ή αν κάποιοι από τους αντιπάλους του τον έβλεπαν σαν απειλή. 

Η επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του 46χρονου επίσης στην παραλιακή και στη Μύκονο έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών. Ενδεικτικό είναι ότι οκτώ οχήματα με το λογότυπο της εταιρείας απομακρύνθηκαν από τα κεντρικά της επιχείρησης την επομένη της μαφιόζικης εκτέλεσης, ενώ την άλλη μέρα απομακρύνθηκε και το σήμα της εταιρείας. 

Στο παρελθόν οι αρχές είχαν βάλει στο στόχαστρο τον 46χρονο, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι οι εταιρείες του συνδέονται με εταιρείες παράνομου τζόγου. 

Τι θα κάνει η σύζυγος του 46χρονου

Μετά την εκτέλεση του επιχειρηματία, η σύζυγός του, γνωστό μοντέλο και πρώην Playmate ζει μέσα στο φόβο κυρίως για τα δύο ανήλικα παιδιά της. Αυστραλιανά μέσα αναφέρουν μάλιστα ότι σκέφτεται να μετακομίσει στην Αυστραλία μαζί με την οικογένεια του συζύγου της, ενώ φέρεται να κατέθεσε ότι δε γνώριζε ότι ο σύζυγός της κινδύνευε. 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα