Συγκλονίζει η μητέρα του Κώστα Κατσίφα: Τον σκότωσαν γιατί αγαπούσε την Β. Ήπειρο

Ξέσπασε η μητέρα του Κώστα Κατσίφα που έπεσε νεκρός από τα πυρά των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας στους Βουλιαράτες.

Η ίδια μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή "Μαζί σου" και στην Τατιάνα ΣτεφανίΔου και είπε πως ακόμη δεν γνωρίζει τίποτε για τη σορό του παιδιού της.

"Δεν μας έχουν απαντήσει ακόμη, περιμένω τη σορό του παιδιού μου" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δέκα μέρες μετά το θάνατο του 35χρονου από τα πυρά των Αλβανών η μητέρα του συγκλονίζει λέγοντας "θα κάνω την καρδιά μου πέτρα για τον λεβέντη μου. Γιατί του αφαίρεσαν τη ζωή" και συνδέει τον θάνατό του με την αγάπη του για την ιδιαίτερή του πατρίδα, τη Βόρειο Ήπειρο και την Ελλάδα.

Με βάση τα όσα είπε η Βασιλεία Κατσίφα το πρωί της 28ης Οκτωβρίου τίποτε δεν προμήνυε το κακό.

"Τον ξεκίνησα μια χαρά το πρωί το σταύρωσα και του είπα η Παναγιά μαζί σου", λέει και συμπληρώνει ότι ο ίδιος δεν αντέδρασε, "μπορούσε να σκοτώσει πολλούς αλλά ήταν της θρησκείας" ανέφερε η μητέρα του άτυχου 35χρονου.

Όπως λέει δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. "Τι να την κάνουμε τη ζωή μας εμείς τώρα χωρίς το παλικάρι που δεν ησύχαζε ποτέ, ήταν ένα παιδί δραστήριο" λέει και αναρωτιέται: "Τι τους κάναμε εμείς που δεν πειράξαμε κανέναν".

Συγκινητική ήταν η στιγμή της περιγραφής της μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για τα πρώτα χρόνια τους στην Ελλάδα. "Ήταν εξίμισι χρονών όταν ήρθαμε στην Ελλάδα και τα παιδιά στα Κιούρκα τον φώναζαν Αλβανό και εκείνο τους πετούσε πέτρες" ανέφερε αναδεικνύοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί από τους Έλληνες μειονοτικούς στη χώρα μας.

Δείτε τα όσα είπε η μητέρα του Κατσίφα:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα