Κρήτη: Το ξενοδοχείο φάντασμα πάνω στην άμμο

Τα μπετά ήταν γεγονός σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, στον κόλπο της Σητείας, κοντά στην περιοχή Αγιά Φωτιά. Τα πράγματα όμως δεν κύλισαν ιδανικά στη συνέχεια.

Πετάμε πάνω από το «παλάτι» που έμεινε στην άμμο. Το μεγαλεπίβολο όραμα εφοπλιστή για την κατασκευή πολυτελέστατου ξενοδοχείου στον τόπο του, στην Κρήτη, άρχισε να λαμβάνει τη δεκαετία του 90 σάρκα και οστά.

Τα μπετά ήταν γεγονός σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, στον κόλπο της Σητείας, κοντά στην περιοχή Αγιά Φωτιά. Τα πράγματα όμως δεν κύλισαν ιδανικά στη συνέχεια. Το σχέδιο ανοικοδόμησης σταμάτησε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες – οι απαιτούμενες άδειες που είχαν κανονιστεί από πριν να βγουν δεν βγήκαν τελικά.

Επίσης, τα υλικά κατασκευής δεν ήταν τα συμφωνημένα αλλά χαμηλότερης ποιότητας και οι αυτοψίες έδειχναν ότι το τελικό κτίσμα δεν θα αντέξει. Έτσι, αυτός ο «γίγαντας» που στέκει ακόμα στην άμμο, παρέμεινε ημιτελής και «σιωπηλός» και μπορείς να ατενίσεις από μέσα του την πανέμορφη θάλασσα, διπλά στην οποία είναι χτισμένος. Ένα ξενοδοχείο φάντασμα σε μια πανέμορφη τοποθεσία. Απολαύστε την πτήση.

Το ξενοδοχείο που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ