Θάνατος Κατσίφα: Ίσως αύριο παραδοθεί η σορός του στην οικογένειά του

Η έρευνα της αλβανικής Αστυνομίας δεν έχει σχέση με την μη παράδοση της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα, δήλωσε στο Καλημέρα Ελλάδα και στον ant1news, ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευ.Ναυρίδης, οκτώ μέρες μετά το θάνατο του 35χρονου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά την άρνηση της πρώην συζύγου του 35χρονου να πάει να καταθέσει, αφού όπως υποστήριξε δεν γνωρίζει κάτι για την υπόθεση, η έρευνα των Αρχών της γειτονικής χώρας έχει ολοκληρωθεί, αφού δεν υπάρχει άλλος μάρτυρας.

Ως εκ τούτου, ο νομικός εκτιμά πως μέχρι αύριο θα παραδοθεί η σορός στην οικογένεια του Κωνσταντίνου.

Ο Ευ.Ναυρίδης υπογράμμισε ότι, αυτήν τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της αλβανικής Δικαιοσύνης, η οποία και διεξάγει την έρευνα, στην οποία δεν μπορεί «να επέμβει κανείς».

 

 Βασιλική Κατσίφα: «Το παιδί μου θα μείνει ήρωας και εγώ μια μάνα σκληρή»

Εχθές, Κυριακή τελέστηκε το μνημόσυνο και τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του ράγισαν καρδιές....

Η κυρία Βασιλική βγαίνει από την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου   στις Βουλιαράτες.

Σκουπίζει τα δάκρυα της.

Μόλις έχει τελειώσει το μνημόσυνο για το παλληκάρι της ...τον Κωνσταντίνο ..Οκτώ ημέρες δεν μπορεί να τον κηδέψει να τον κλάψει όπως πρέπει…Την κρατούν ο άντρας της και η κόρη  της Ερμιόνη .

«Θα γίνω μάνα με πέτρινη καρδιά. Αγαπούσε το χωριό του, αγαπούσε τη Βόρειο Ήπειρο. Αφήστε με να τα πω» ξέσπασε η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η οικογένεια και οι Βορειοηπειρώτες τέλεσαν μνημόσυνο για τα 9μερα του Κωνσταντίνου τηρώντας την ορθόδοξη παράδοσή τους.

Πρόσωπα θλιμμένα τσακισμένα από την τραγωδία. Η μητέρα, ο πατέρας οι αδερφές του, συγγενείς και φίλοι  θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του Κωνσταντίνου. Κάθε λεπτό κάθε ώρα που περνά ελπίζουν ότι θα πάρουν τη σορό του για να τον κηδέψουν…

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα