Θρίλερ στην Πρέβεζα με το ανθρώπινο κρανίο. Ολα δείχνουν ότι ανήκει στην Αγγελική

Θρίλερ στην Πρέβεζα με το ανθρώπινο κρανίο. Ολα δείχνουν ότι ανήκει στην Αγγελική

Έρευνες διεξάγονται από το πρωί του Σαββάτου στο σημείο που βρέθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής το ανθρώπινο κρανίο, στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας, μετά από εντολή του διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας κ. Σιόρεντα.

Το μακάβριο εύρημα πιθανολογείται ότι ανήκει στην αγνοούμενη από το 2010, Αγγελική Πεπόνη .Και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η εξέταση του από τον Ιατροδικαστή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, οι συγγενείς της Αγγελικής Πεπόνη, η εξαφάνιση της οποίας είχε απασχολήσει το πανελλήνιο, έδωσαν δείγμα DNA ενώ ταυτόχρονα εκφράζουν την πεποίθηση τους, ότι το κρανίο ανήκει στην 26χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν κάποια μικρά ευρήματα τα οποία τοποθετήθηκαν από την Ασφάλεια Πρέβεζας σε ειδικά σακουλάκια και θα σταλούν στον Ιατροδικαστή κ. Βουγιουκλάκη προς διερεύνηση, αν αποφανθεί πως ανήκουν σε ανθρώπινο σκελετό, θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά της Ασφάλειας Αθηνών για ταυτοποίηση.



Στις έρευνες συμμετέχουν η ΕΜΑΚ, η Πυροσβεστική καθώς και η ΛΕΚ Ν.Πρέβεζας καθώς και συνεργεία του δήμου Πρέβεζας και της Π.Ε. Πρέβεζας , τα οποία προχώρησαν σε ενέργειες για την αποστράγγιση της τάφρου.

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην μακάβρια υπόθεση της ανεύρεσης ανθρώπινου κρανίου.

Το μακάβριο εύρημα πιθανολογείται ότι ανήκει στην αγνοούμενη από το 2010, Αγγελική Πεπόνη.Και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η εξέταση του από τον Ιατροδικαστή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, οι συγγενείς της Αγγελικής Πεπόνη, η εξαφάνιση της οποίας είχε απασχολήσει το πανελλήνιο, έδωσαν δείγμα DNA ενώ ταυτόχρονα εκφράζουν την πεποίθηση τους, ότι το κρανίο ανήκει στην 26χρονη Αγγελική.

Σύμφωνα με μία πρώτη αυτοψία του καθηγητή Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και προϊστάμενο της τοπικής υπηρεσίας κ. Βουγιουκλάκη, το εύρημα χρονολογείται έως και δέκα χρόνια πίσω και πιθανόν ανήκει σε γυναίκα.

Κάποιες ενδείξεις στο κρανίο, αλλά το γεγονός ότι στο σημείο δεν εντοπίστηκαν άλλα τμήματα ανθρώπινου σκελετού, ενισχύεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.



Συγγενής της Αγγελικής Πεπόνη μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ εξηγεί πως το κρανίο που βρέθηκε είναι ανάμεσα στην καντίνα και το σπίτι του φίλου της κοπέλας που κατηγορείται πως την εξέθεσε σε κίνδυνο. «Πιστεύω ότι η εμφάνιση του κρανίου έχει σχέση με την υπόθεση της Αγγελικής. Οι αστυνομικοί μας ρώτησαν εάν στο παρελθόν είχε πάθει κάποιο τροχαίο, προφανώς στο κρανίο υπάρχει κάποιο τραύμα. Η Αγγελική είχε ένα τροχαίο το 2009 και για αυτό τον λόγο έχει γίνει εισαγγελική παρέμβαση στο νοσοκομείο της Άρτας που είχε νοσηλευτεί για να δοθεί ο φάκελος. Γονείς και αδέρφια έδωσαν DNA με σάλιο και περιμένουν όλοι τα αποτελέσματα.

Έχουν «χτενίσει» την περιοχή και δεν έχουν βρει κάποιο άλλο οστό πέραν του κρανίου. Ένα ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού που καθάριζε την περιοχή, έπεσε τυχαία η τσάπα τους πάνω στο σημείο που ήταν θαμμένο το κρανίο. Από την αρχή πιστεύαμε πως ήταν δολοφονία και αυτό θα αποδειχθεί. Το κρανίο βρέθηκε ακριβώς ανάμεσα από το σπίτι του ανθρώπου που έχουμε κατηγορήσει από την πρώτη στιγμή και την καντίνα του» είπε.

 Πρέβεζα: Συνεχίζεται το θρίλερ! Ανήκει τελικά στην Αγγελική το κρανίο

tanea

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα