Το ξέσπασμα του αδερφού της Ειρήνης Λαγούδη - Καραμπινάτη δολοφονία από συμμορία

Το ξέσπασμα του αδερφού της Ειρήνης Λαγούδη - Καραμπινάτη δολοφονία από συμμορία

Νέα ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη. Τρία άτομα τελικά και όχι δυο  θεωρούνται ύποπτα  ως φυσικοί δράστες.

Παραμένει τέταρτο άτομο ο ηθικός αυτουργός.  Ο αδερφός της τραγικής μητέρας ξεσπά αποκλειστικά στο Star για όλους όσους διέρρεαν ότι αυτοκτόνησε.

Ραντεβού θανάτου έδωσαν σύμφωνα με πληροφορίες τρία άτομα στην Ειρήνη Λαγούδη στη Λίμνη Τριχωνίδα. Αυτό που θα διερευνήσει τώρα η ανακρίτρια Αγρινίου είναι ποιοι και πόσοι δολοφόνησαν την Ειρήνη  Λαγούδη.

«Ο άνθρωπός μας δεν έκανε καμία κίνηση να κάνει κακό στον εαυτό της και κυρίως στα παιδιά της. Κάποιοι άνθρωποι την ετοίμασαν για αυτή την κατάληξη», λέει στο Star η θεία της Ειρήνης. 

Ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη ξεσπά αποκλειστικά στο Star για όσους ισχυρίζονταν ότι αυτοκτόνησε.

«Αυτός που ήταν υπεύθυνος για το πόρισμα, το έβγαλε καραμπινάτη δολοφονία από συμμορία. Οι υπόλοιποι ας κάνουν την δική τους δουλειά σωστά. Και αυτό τσούζει πολύ όλους όσους έλεγαν ότι είναι αυτοχειρία γιατί δεν το χωνεύουν. Δεν δεχόμαστε συγγνώμες! Όταν  βγουν με όνομα και επίθετο οι κύκλοι που λένε για αυτοχειρία, τότε θα σεβαστούμε την άποψή τους, ειδάλλως είναι μπούρδες», λέει.

Το άλλοθι του γιατρού 

Οι 5 αξιωματικοί της Ασφάλειας Αγρινίου που ανέλαβαν την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη από την πρώτη στιγμή κάλεσαν για κατάθεση το γιατρό. Ισχυρίστηκε  ότι το Σάββατο 6 Ιανουαρίου έφυγε μαζί με τη γυναίκα του από το Μεσολόγγι, πήγαν  στον Πύργο, μετά στο Κατάκολο και στη συνέχεια στη Ναύπακτο όπου και διανυκτέρευσαν. Οι κάμερες ασφαλείας από τα διόδια Ρίου - Αντιρρίου αλλά και από άλλα σημεία έδειχνε στις αρχές  ότι έλεγε αλήθεια. Είχε άλλοθι.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Star, οι αρχές, κυρίως οι δικαστικές, μετά την απόδειξη του άλλοθι άρχισαν να ερευνούν τον περίγυρο του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού. Είχαν πεισθεί ότι άλλος σχεδίασε το έγκλημα της και άλλοι το εκτέλεσαν.

Οι δολοφόνοι  πίστευαν ότι έκαναν το τέλειο έγκλημα, υποστηρίζει η οικογένεια της. Γι αυτό και οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και δε διεύρυναν τις έρευνές τους.

Ο κατηγορούμενος πάντως δεν θεωρείται ύποπτος φυγής γι’ αυτό και δεν επισπεύδονται οι διαδικασίες για να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα