Κλειστοί δρόμοι στην Αττική λόγω κακοκαιρίας

Συνεχίζονται και σήμερα τα προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αττική, καθώς δρόμοι παραμένουν κλειστοί, ενώ η Πυροσβεστική έλαβε δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και κοπές δένδρων, κυρίως στα Μέγαρα, στην Καλλιθέα, στην Κηφισιά, στην Αγία Παρασκευή και στο Μοσχάτο.

Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, ενώ επί ώρες διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Μαραθώνος και Κυανής Ακτής, και στα δύο ρεύματα, η οποία αποκαταστάθηκε γύρω στις 13:30 της Κυριακής.

Και στο Μαρκόπουλο υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας, συγκεκριμένα στο 2ο χλμ της λεωφόρου Βραυρώνος και στα δύο ρεύματα.

Κλειστή είναι η περιοχή γύρω από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταξύ Ναυάρχου Βότση, Ισμήνης και παλιάς Παραλιακής. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί επίσης στον Κόμβο Οινόης επί της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας - Θηβών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στην έξοδος 1 της Αττικής οδού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στην αερογέφυρα της Μάνδρας επί της Ν.Ε.Ο.Α.Κ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στον κόμβο του Θριασίου  Νοσοκομείου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, καθώς και στην διασταύρωση Μάνδρας – Μαγούλας, με εκτροπή της κυκλοφορίας προς την περιοχή της Μαγούλας. 

Λόγω της κακοκαιρίας διεκόπη η κυκλοφορία και στο 18 χλμ επί της Λεωφόρου Αλεποχωρίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αλεποχώρι, στη Λεωφόρο Σαλαμίνος από το ύψος της οδού Αρετής έως και το ύψος του οικοδομικού αριθμού 268, (περιοχή Σαλαμίνα), καθώς και στην οδό Αγίας Κυριακής, από το ύψος της οδού Αρετής έως και το ύψος της οδού Ζωοδόχου Πηγής, (Σαλαμίνα).

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία δρόμων της περιφέρειας Πελοποννήσου, που είχαν αποκλειστεί λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 44,5ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας- Σπάρτης, μέσω Ταϋγέτου, στην επαρχιακή οδό Κορίνθου- 'Αργους, στο ύψος των Αθικίων και στην επαρχιακή οδό Λουτρακίου- Σχίνου, στο ύψος των Πισίων.

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα