Σάλος στην Κρήτη με τον γιατρό που παρενόχλησε σεξουαλικά ασθενή του

Αύριο, Τρίτη, αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Νεαπόλεως ο 50χρονος γιατρός ο οποίος κατηγορείται από ασθενή του, ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά κατά την διάρκεια ιατρικής εξέτασης. Την περασμένη Παρασκευή, ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ασέλγεια.

Το περιστατικό ήρθε στο «φως» μετά από καταγγελία μίας 25χρονης γυναίκας. Σύμφωνα με την καταγγελία, η συγκεκριμένη γυναίκα επισκέφτηκε τον 50χρονο στο ιατρείο του στον Άγιο Νικόλαο προκειμένου να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις. Ωστόσο, όπως ανέφερε η ίδια στις αρχές, κατά τη διάρκεια της εξέτασης ο 50χρονος γιατρός άρχισε να την θωπεύει – με το πρόσχημα της ιατρικής ψηλάφησης – σε σημεία του σώματος που δεν συνάδουν με την ειδικότητά του.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον γιατρό και άρχισαν να ερευνούν το θέμα. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν κι άλλες γυναίκες ασθενείς οι οποίες είχαν πέσει… θύματα παρενόχλησης.

Σάλος από τις κινήσεις του γιατρού στην εξέταση
Η κοπέλα κατέθεσε ότι από τη μία την ψηλάφιζε και με το άλλο χέρι αυνανιζόταν πίσω από την πλάτη της. Επίσης καταγγέλλεται και διερευνάται ότι κατέγραφε με κάμερα όσα γίνονταν.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι μέσα σε ένα 24ωρο αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου κατάφεραν να εντοπίσουν τρεις ακόμα νεαρές ασθενείς οι οποίες κατέθεσαν ότι στο πλαίσιο της ιατρικής εξέτασης παρενοχλήθηκαν από τον συγκεκριμένο γιατρό.

Καταγγέλλουν δηλαδή ότι η εξέταση είχε ξεφύγει από τα όρια του επιτρεπτού και του λογικού και τις ψαχούλευε σε όλο το σώμα δήθεν για να ελέγξει τους αδένες. Ο γιατρός σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ισχυρίζεται ότι έγινε με την συναίνεση της τελευταίας καταγγέλλουσας.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα