Βιασμός στο Ζεφύρι: Έδωσε κατάθεση για το μοιραίο βράδυ η 22χρονη

Βιασμός στο Ζεφύρι: Έδωσε κατάθεση για το μοιραίο βράδυ η 22χρονη

Ανέκτησε τις αισθήσεις της η κοπέλα που βίασαν και εγκατέλειψαν σε δρόμο στο Ζεφύρι, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Κλιμάκιο της ασφάλειας Δυτικής Αττικής μετέβη, απόψε, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας καθώς οι γιατροί ενημέρωσαν ότι η 22χρονη ξύπνησε από το κώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς για το μοιραίο βράδυ καθώς και τα στοιχεία της ταυτότητάς της.

Και σεξουαλικά βοηθήματα χρησιμοποίησαν οι βιαστές 

Στους δράστες του βιασμού της γυναίκας στο Ζεφύρι θέλουν να φτάσουν το συντομότερο δυνατό οι άνδρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως να προκαλούν ανατριχίλα. 

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε πεταμένη στο δρόμο, άγρια βιασμένη από αγνώστους, οι οποίοι της είχαν χορηγήσει και ναρκωτικές ουσίες για να μην αντισταθεί καθόλου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η κοπέλα να βιάστηκε ακόμα και με αντικείμενα ή σεξουαλικά βοηθήματα φύσιν ή παρά φύσιν. 

Οι αστυνομικοί εξετάζουν επίσης το σενάριο, η κοπέλα να είχε πάει στο Ζεφύρι για να προμηθευτεί ναρκωτικά και οι δράστες να εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση, όπως και το να βρισκόταν σε κάποιο σπίτι σε διπλανή συνοικία και οι δράστες να την μετέφεραν στο σημείο, όπου βρέθηκε σε άθλια κατάσταση για να σβήσουν τα ίχνη τους. 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουν επίσης τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί ποιες ουσίες είχαν χορηγηθεί στην 22χρονη. Επίσης, αναζητάται γενετικό υλικό των δραστών στα ρούχα της κοπέλας, ώστε να συγκριθεί με το DNA σεσημασμένων ατόμων που βρίσκεται στη βάση δεδομένων της ΕΛΑΣ. 

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, την Τρίτη, εμφανίστηκαν η γιαγιά και η αδελφή της κοπέλας, οι οποίες είπαν στους αστυνομικούς ότι την αναζητούσαν και ότι εδώ και δύο χρόνια έχει μπλέξει με τα ναρκωτικά. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα