Λαμία: Σοκ με την ομηρία 24χρονης - Τι πραγματικά συνέβη

Λαμία: Σοκ με την ομηρία 24χρονης - Τι πραγματικά συνέβη

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η υπόθεση με την σύλληψη ενός 34χρονου Λαμιώτη και της 24χρονης φίλης του -στο κέντρο της Λαμίας- με την αιτιολογία της ομηρίας μιας 40χρονης Γαλλίδας. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αρχές η γυναίκα που βρέθηκε στην πόλη μας τις προηγούμενες μέρες, ο νεαρός Λαμιώτης την φίμωσε, την έδεσε και την κλείδωσε σε δωμάτιο του διαμερίσματος του κρατώντας την όμηρο. Υπάρχουν ωστόσο κενά στην υπόθεση που θα πρέπει να συμπληρώσουν οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές προκειμένου να καταλήξουν στο τι ακριβώς συνέβη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας και φέρεται να έχει ισχυριστεί η 40χρονη γυναίκα στις αστυνομικές αρχές, ο 34χρονος Λαμιώτης με το που την παρέλαβε την περασμένη Τετάρτη από τον Σ.Σ Λιανοκλαδίου και την οδήγησε στο σπίτι του, την φίμωσε, την έδεσε και την κλείδωσε σε δωμάτιο που βλέπει στον ακάλυπτο.

Η ίδια το πρωί της Πέμπτης -άγνωστο πως- φέρεται να βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει με τους οικείους της οι οποίοι εν συνεχεία ειδοποίησαν την Ιντερπόλ και η τελευταία με την σειρά της έδωσε σήμα στην Ασφάλεια Λαμίας που εντόπισε το στίγμα του κινητού της και μπούκαρε στο διαμέρισμα ώστε να την… απελευθερώσει, το πρωί του Σαββάτου.

Κατά την είσοδο τους στο διαμέρισμα οι αστυνομικές αρχές φέρεται να εντόπισαν μονωτικές ταινίες, πλαστικούς σφηκτήρες (τάιραπς), ένα μαντήλι, ένα μαύρο κολάρο αλλά και σεξουαλικά βοηθήματα.

Η πλευρά των κατηγορουμένων φέρεται να ισχυρίζεται πως όλα συνέβησαν στο πλαίσιο σεξουαλικού παιχνιδιού και πως δεν αποκλείεται η 40χρονη γυναίκα να “σκηνοθέτησε” το σενάριο περί απαγωγής και ομηρίας λόγω ερωτικής… αντιζηλίας ως προς την 24χρονη που συζούσε με τον 34χρονο που και η ίδια φέρεται να ήταν ερωτευμένη. Άλλωστε οι δύο τους είχαν γνωριστεί μέσω facebook και το 2016 είχε ξανάρθει στην πόλη να τον επισκεφθεί. 

Όλα τα παραπάνω βέβαια μένει να αποδειχθούν βάσει των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές ώστε να ξεκαθαριστεί τι όντως συνέβη και αν επρόκειτο για ομηρία ή για ένα… τραβηγμένο σεξουαλικό παιχνίδι. Η Ασφάλεια Λαμίας έχει κατασχέσει το κινητό, τον υπολογιστή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του 34χρονου αλλά και της 24χρονης, οι οποίες θα ελέγχθουν από ειδικούς προκειμένου να φανεί αν υπάρχει υλικό βιντεοσκοπήσεων, τι ακριβώς έχει ειπωθεί στις μεταξύ τους συνομιλίες και ότι άλλο προκύψει.

Ο 34χρονος και η 24χρονη ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018.

Υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στα δικαστήρια Λαμίας. Σε βάρος του άντρα ασκήθηκε δίωξη για αρπαγή και σε βάρος της 24χρονης για υπόθαλψη εγκληματία

O δικηγόρος Δημήτρης Κρούπης

“Δεν έχω λάβει ακόμη γνώση της δικογραφίας και δεν μπορώ να σας πω κάτι επί της ουσίας, πιστεύω όμως από αυτά τα οποία μου έχουν μεταφέρει ο εντολέας και η εντολέας μου, σιγά -σιγά θα αποκαλυφθούν κάποια πράγματα τα οποία θα αποδείξουν ότι δεν διαπράχθηκαν τα αδικήματα αυτά”, δήλωσε ο νομικός τους εκρόσωπος Δημήτρης Κρούπης.

 

lamianow

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα