Εξελίξεις στο θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη: Εντοπίστηκε το κινητό της σε συγκεκριμένο σπίτι

Εξελίξεις στο θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη: Εντοπίστηκε το κινητό της σε συγκεκριμένο σπίτι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της τον περασμένο Ιανουάριο, στη λίμνη Τριχωνίδα Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας, κ. Βασίλη Ταουξή, άνδρες του FBI σε συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές εντόπισαν ότι το κινητό της 44χρονης μητέρας έδινε σήμα στο Αιτωλικό, σε συγκεκριμένο σπίτι, ακόμα και μετά το θάνατό της.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι ο Εισαγγελέας Αγρινίου έπαιρνε καταθέσεις όλο το καλοκαίρι και πως αναμένονται ποινικές διώξεις για την υπόθεση.

«Ενδιαφέρθηκαν Έλληνες από την Αμερική, οι οποίοι δούλευαν στο FBI. Ζητήσαμε τη βοήθειά τους και την ενίσχυσή τους δύο μήνες μετά το θάνατο της Ειρήνης κι εκείνοι εντόπισαν το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της Ειρήνης σε συγκεκριμένο σπίτι, δίνοντάς μας οδό και αριθμό. Το σπίτι αυτό βρίσκεται σε μια παραλίμνια πόλη, κάτι που δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς», ανέφερε ο κ. Ταουξής.

Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι το στίγμα δεν βρέθηκε ούτε σε πόλη στο Μεσολόγγι, ούτε στο Αγρίνιο, αλλά σε επαρχιακή, παραλίμνια πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

«Μάθαμε τη διεύθυνση, στείλαμε ντετέκτιβ και αυτά που μάθαμε και ακούσαμε για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μας άφησαν άφωνους», πρόσθεσε ο κ. Ταουξής.

«Μας ενημέρωσαν, λοιπόν, από το FBI ότι το κινητό είναι κλειστό και εντοπίζουν το στίγμα του σε μια επαρχιακή κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας και μας έδωσαν τη διεύθυνση. Όταν πήγαμε και εντοπίσαμε το σπίτι πέσαμε ξεροί γιατί ανήκει σε άτομο που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνδέεται με την υπόθεση, αλλά εμείς αγνοούσαμε την ύπαρξή του», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα