Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Ξέρουμε ποιος έχει το κινητό της

Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Ξέρουμε ποιος έχει το κινητό της

 Το κινητό που είχε η Ειρήνη Λαγούδη εντοπίστηκε να εκπέμπει σήμα μετά τον θάνατο της 44χρονης σε συγκεκριμένο σημείο. Σε σπίτι στο Αιτωλικό. Ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας της γυναίκας, Βασίλης Ταουξής, λέει τώρα:

“Ξέρουμε τη διεύθυνση, ξέρουμε και σε ποιον ανήκει το σπίτι. Το σπίτι αυτό δεν είναι άσχετο με τον περίγυρο της Ειρήνης”.

Μάλιστα ο δικηγόρος λέει ότι το κινητό οδήγησε σε πρόσωπο που προκάλεσε έκπληξη και στους ανθρώπους που χειρίζονται την υπόθεση. “Όταν το μάθαμε μείναμε άναυδοι γιατί είπαμε τι δουλειά έχει το Αιτωλικό με τη Λίμνη, το Αγρίνιο ή το χωριό Κατοχή όπου διέμενε η Ειρήνη;” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ταουξής.

Μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας της 44χρονης λέει πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις σε δικαστικό επίπεδο. Εκτιμά ότι θα υπάρξουν άμεσα ποινικές διώξεις κατά συγκεκριμένων προσώπων και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος.

“Θεωρώ παραπάνω από βέβαιη την άσκηση ποινικών διώξεων και την παραπομπή της δικογραφίας σε τακτικό ανακριτή, για απολογίες κατηγορουμένων πια” είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα