Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το ραντεβού θανάτου και το παρελθόν του θύματος

Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το ραντεβού θανάτου και το παρελθόν του θύματος

Έρευνα προς κάθε κατεύθυνση, με βασικό σενάριο αυτό του ξεκαθαρίσματος προσωπικών διαφοωρών, διεξάγουν οι αστυνομικοί, ψάχνοντας την άκρη του νήματος για την στυγερή δολοφονία, το βράδυ της Δευτέρας, έξω από το Νεκροταφείο, στην Αγία Παρασκεύη.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία το θύμα είχε ραντεβού «θανάτου» με τους εκτελεστές του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το θύμα, ένας 51χρονος Έλληνας, φαίνεται πως είχε ραντεβού με τον ή τους δράστες, οι οποίοι τον πυροβόλησαν ενώ εκείνος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, στη θέση του οδηγού.

Γύρω στις 21:30, το θύμα βρισκόταν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στην οδό Νεαπόλεως και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι τον προσέγγισαν και τον πυροβόλησαν τουλάχιστον τρεις φορές με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Αμέσως μετά τα «πυρά», οι περίοικοι είδαν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, με μεγάλη ταχύτητα να διασχίζει το πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή και να χάνεται στο σκοτάδι.

 Ειδικότερα όπως αναφέρει η αστυνομία, οι δράστες, ηλικίας 35 έως 40 ετών και αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, πυροβόλησαν τρεις φορές το θύμα, μέσα στο αυτοκίνητο, μάρκας Fiat.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το όχημα είναι στο όνομα γυναίκας, ηλικίας 60 ετών.

Το θύμα είναι ένας άνδρας, 51 ετών, ελληνικής καταγωγής,  το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ανέλαβαν και ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν το παρελθόν του θύματος, καθώς εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μεταξύ ανθρώπων της νύχτας. 

Σύμφωνα με το cnn.gr, βαρύ ποινικό παρελθόν με απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστεία και ναρκωτικά έχει στο φάκελό του ο 51χρονος που δολοφονήθηκε χθες στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece σε βάρος του υπήρχε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας από το 2013, συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και υπόθεση ναρκωτικών το 2002, ενώ παλαιότερα και συγκεκριμένα το 1997 είχε κατηγορηθεί και για ληστεία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε διάφορες λαϊκές αγορές, ενώ οι Αρχές δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για ξεκαθαρίσματα που είχε το θύμα με ανθρώπους της νύχτας και με παράνομες δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα