Απόδραση κρατούμενου από το Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού

Απόδραση κρατούμενου από το Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού

Πόρτα-πόρτα, δρόμο δρόμο, στην περιοχή γύρω απο το Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού αναζητούσαν οι αστυνομικοί έναν κραοτύμενο, ο οποίος απέδρασε, μέσα από τα χέρια τους.

Η απόδραση του κρατούμενου έγινε την ώρα της δακτυλοσκόπησης, της λήψης δηλαδή των δακτυλικών του αποτυπωμάτων κι είναι χαρακτηστικό ότι στα δάχτυλα του έχει μελάνη. 

Ακόμη, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, ο άνδρας, ο οποίος είναι ΡΟΜΑ, που συνελήφθη το πρωί για κλοπές, ήταν ημίγυμνος την στιγμή της απόδρασης, καθώς δεν φορούσε μπλούζα ή πουκάμισο.

Ο άνδρας εκμεταλλεύθηκε την στιγμή της λήψης των δακτυλικών αποτυπωμάτων, κατά την οποία δεν φορούσσε χειροπέδες, άρχισε να σπρώχνει και να φωνάζει στους αστυνομικούς, προκαλώντας αναστάτωση.

Κατόρθωσε να φύγει μέσα απο τα χέρια τους, να ανέβει προς την ταράτσα του κτηρίου του ΑΤ Ελληνικού και να κατέβει ξανά τα σκαλιά, πριν τελικώς το "σκάσει", πριν προλάβουν να τον ακινητοποιήσουν οι αστυνομικοί.

Αμέσως δόθηκε σήμα μέσω ασυρμάτου και έσπευαν στην περιοχή εποχούμενοι άνδρες της ΕΛΑΣ, οι οποίοι με μηχανές και αυτοκίνητα "χτενίζουν" την γύρω περιοχή, προσπαθώντας να εντοπίσουν ίχνη του.

Τελικά ο δραπέτης εντοπίστηκε μέσα σε λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο επί της οδού, Σοφίας Βέμπο. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα και προχώρησαν στην σύλληψη του, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα