Έγκλημα στο Ψυχικό: Ο 57χρονος δέχθηκε 3 σφαίρες με περίστροφο

Τρεις σφαίρες με περίστροφο δέχθηκε ο 57χρονος φαρμακοποιός στο Νέο Ψυχικό, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο όχημά του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης ή οι δράστες, μόλις το θύμα μπήκε στο αυτοκίνητό του και κάθισε στη θέση του οδηγού, τον πλησίασαν και άρχισαν να τον πυροβολούν.

Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν, το πιθανότερο με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός τα πρώτα λεπτά, καθώς από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου προέκυπτε ότι το όνομα του ιδιοκτήτη είναι Φλώρος, ανεβάζοντας έτσι τον βαθμό του συναγερμού στο ενδεχόμενο να πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο του Αριστείδη Φλώρου.

Λίγα λεπτά αργότερα η σύζυγος του θύματος ενημέρωσε τις Αρχές ότι δεν υπάρχει κάποια διασύνδεση και ότι μέχρι στιγμής δεν μπορεί να υποθέσει ποιος ή ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από τους πυροβολισμούς στον σύζυγό της και ποια μπορεί να είναι τα κίνητρά τους.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ αστυνομικοί σαρώνουν την περιοχή του Ψυχικού για να εντοπίσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για υποθέσεις, ακόμη και ναρκωτικών, ενώ ερευνούν ακόμη και σχέσεις με φυλακισμένους, χωρίς, όμως, σε καμία περίπτωση, ακόμη, να έχουν καταλήξει σε οποιοδήποτε συμπέρασμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα