Φονικό στα Γιαννιτσά: Έπρεπε να του κάνω χειρότερα

Φονικό στα Γιαννιτσά: Έπρεπε να του κάνω χειρότερα

Εξακολουθεί να σοκάρει η υπόθεση της δολοφονίας 70χρονης που μπήκε μπροστά για να σώσει την εγγονή της από την επίθεση 38χρονου στην Πέλλα.

Ο γιος του θύματος σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή καθώς κατηγορείται για επίθεση εναντίον του δράστη μετά το φονικό.

«Έπρεπε να του κάνω χειρότερα. Επιτέθηκε στη μητέρα μου. Κινδύνευε το παιδί μου», ανέφερε στους δημοσιογράφους.

Να σημειωθεί ότι ο δράστης του φονικού νοσηλεύεται σε σοβαρότατη κατάσταση στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Στα δικαστήρια πήγε σήμερα και η 20χρονη για τα μάτια της οποίας ο δράστης έκανε το φονικό. Η 20χρονη πήγε για να υποστηρίξει τον πατέρα της ηθικά. Όπως είπε η ίδια στους δημοσιογράφους «Ο μπαμπάς μου δεν έκανε τίποτα. Τον χρειαζόμαστε πίσω. Είμαι περήφανη για αυτόν».

Πως έγινε το φονικό

Μία νεκρή και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός από το έγκλημα στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών. Ο έρωτας του 38χρονου για την 20χρονη Κική όπλισε το χέρι του.

Την έβλεπε στην καφετέρια όπου δούλευε περιστασιακά η κοπέλα και την είχε ερωτευτεί. Όταν όμως έμαθε ότι η νεαρή θα έφευγε στην Κρήτη, όπου είχε περάσει στη Σχολή Φιλολογίας, πήγε στο σπίτι της, ζητώντας της να μη φύγει.

    Ο πατέρας της Κικής επενέβη. Η μικρή «δε σε θέλει» του είπε. Τότε, ο 38χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, στο Αγγελοχώρι Νάουσας και πήρε μια καραμπίνα, που χρησιμοποιούσε στο κυνήγι για αγριογούρουνα. Επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειας κι άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Η 64χρονη γιαγιά μπήκε μπροστά από την εγγονή της για να την προστατεύσει και τελικά έπεσε νεκρή από τους πυροβολισμούς. 

Από τα σκάγια τραυματίστηκαν ο 74χρονος παππούς και σοβαρότερα η 22χρονη αδελφή της Κικής. Στη συνέχεια ο δράστης φέρεται να προσπάθησε να αυτοπυροβοληθεί. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Εξετάζεται από τις αρχές αν όντως αυτοπυροβολήθηκε ή αν τον λίντσαραν ο πατέρας της κοπέλας και δύο φίλοι του, όταν τον κυνήγησαν μετά το έγκλημα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα