Ήθελε να του κάνουμε κάποιες εργασίες - Για 30 ευρώ σκότωσαν τον θείο του Καρεμέρου

Ήθελε να του κάνουμε  κάποιες εργασίες  - Για 30 ευρώ σκότωσαν  τον θείο του Καρεμέρου

Ενας Αλγερινός και ένας Αιγύπτιος στραγγάλισαν με ζώνη τον 65χρονο στους Θρακομακεδόνες για 30 ευρώ και ένα κινητό

Για μόλις 30 ευρώ και ένα κινητό έκοψαν δύο νεαροί αλλοδαποί το νήμα της ζωής του 65χρονου θείου του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου, μέσα στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες, στις 21 Αυγούστου! 

Οι δράστες, ένας Αλγερινός και ένας Αιγύπτιος, συνελήφθησαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας από άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Ο άτυχος 65χρονος είχε βρεθεί νεκρός στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του, όπου οι δολοφόνοι τον είχαν στραγγαλίσει με μια υφασμάτινη ζώνη που βρέθηκε δίπλα στη σορό του. 

Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το φρικτό έγκλημα, οι έμπειροι αστυνομικοί κατάφεραν να απομονώσουν άμεσα τα αποτυπώματα των δραστών και να διαπιστώσουν ότι επρόκειτο για σεσημασμένους αλλοδαπούς, τους οποίους άρχισαν να αναζητούν στα στέκια του κέντρου της Αθήνας. 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα διαπίστωσαν ότι ο ένας από τους δολοφόνους είχε φύγει από την Αθήνα, με προορισμό μάλλον τη βόρεια Ελλάδα, ενώ και του δεύτερου τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από τα στέκια των αλλοδαπών. Ωστόσο, έπειτα από ενδελεχείς έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 23χρονο Αιγύπτιο να διακινεί ναρκωτικά στην περιοχή του Αγίου Παύλου στην Αθήνα, ενώ εξακριβώθηκε ότι και ο 31χρονος Αλγερινός συνεργός του είχε συλληφθεί εκείνες τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από ληστεία που είχε διαπράξει. 

Και οι δύο αλλοδαποί ομολόγησαν το έγκλημά τους και αποκάλυψαν ότι κίνητρο ήταν η ληστεία. Οι δυο δράστες παραδέχθηκαν ότι άρπαξαν όλα κι όλα 30 ευρώ και το κινητό του άτυχου 65χρονου. Ομως, όσον αφορά το ποιος τον στραγγάλισε περνώντας τη ζώνη στον λαιμό του, τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον!

«Γνωριστήκαμε κοντά στους Θρακομακεδόνες, καθώς ήθελε να κάνει κάποιες εργασίες στο σπίτι του, και προσφερθήκαμε να τις κάνουμε εμείς αντί αμοιβής. Οταν φτάσαμε στο σπίτι και άνοιξε την πόρτα, του επιτεθήκαμε για να τον ληστέψουμε και αυτός άρχισε να φωνάζει. Τον σπρώξαμε μέχρι την κρεβατοκάμαρα για να του κλείσουμε το στόμα...» περιέγραψαν χαρακτηριστικά στην κατάθεσή τους.