Υπόθεση Φλώρου: Ξέρουμε ποιος κρύβεται πίσω από την πλαστογραφία, το ομολόγησε

Υπόθεση Φλώρου: Ξέρουμε ποιος κρύβεται πίσω από την πλαστογραφία, το ομολόγησε

«Όλοι γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση» δηλώνει για την πλαστογράφηση των γνωματεύσεων που οδήγησαν στην αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, του 39χρονου άλλοτε ισχυρού άνδρα της Energa, ο διευθυντής στην Α΄ Κλινική Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Σπύρος Ζακυνθινός.

Ο καθηγητής, ο οποίος φέρεται να έχει υπογράψει την σπιρομέτρηση, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή δείχνοντας τον βασικό «ύποπτο» που πλαστογράφησε τις γνωματεύσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, το κουβάρι των αποκαλύψεων ξετυλίχθηκε την περασμένη Πέμπτη.

«Πήγαμε στο εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση στην οποία υποβληθηκε ο Αριστείδης Φλώρος, όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στον φάκελο που παραδόθηκε στα ΚΕΠΑ».

Στις φυλακές Χαλκίδας επιστρέφει ο Φλώρος

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ο καθηγητής στην εφημερίδα Τα Νέα, ο 39χρονος επιχειρηματίας είχε όντως υποβληθεί σε σχετική εξέταση κατά το παρελθόν, τα αποτελέσματά της ήταν ότι ο ασθενής εμφάνιζε 27 υπόπνοιες σε διάστημα μίας ώρας. Και παρότι σύμφωνα με τον ειδικό η εικόνα της εξέτασης δείχνει μια προβληματική κατάσταση δεδομένου ότι το φυσιολογικό είναι έως και 10 άπνοιες – υπόπνοιες την ώρα, ο ενορχηστρωτής της υπόθεσης κατέφυγε στην πλαστογράφηση άλλης εξέτασης, που ανήκει σε άλλον άνθρωπο.

«Ο άλλος ασθενής παρουσίαζε σαφώς πιο βαριά εικόνα με 62 υπόπνοιες την ώρα. Σε ότι δε αφορά τη σπιρομέτρηση, το έγγραφο είναι γεγονός ότι φέρει το λογότυπο της κλινικής και την υπογραφή μου, πρόκειται όμως για κολάζ. Εμείς δεν εκδίδουμε αυτό το χαρτί» τονίζει ο κ. Ζακυνθινός.

«Γνωρίζουμε όλοι ποιος το έκανε. Το παραδέχτηκε άλλωστε κατ’ιδίαν. Επρόκειτο για γιατρό, ο οποίος κατά το παρελθόν απασχολούνταν ως υπότροφος στον Ευαγγελισμό και έπειτα ως συνεργάτης της κλινικής μας. Είναι πολλά χρόνια μαζί μας και αυτό είναι το πιο λυπηρό» αναφέρει ο καθηγητής.

«Ο συγκεκριμένος γιατρός είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στο νοσοκομείο. Η γνωμάτευση φέρει την δική του υπογραφή, ενώ υπάρχει και σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι αυτός τον συνόδευε στη μελέτη ύπνου» συμπληρώνει.

Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο Εφετείο ο Αριστείδης Φλώρος

Πόλεμος ανακοινώσεων Μαξίμου - ΝΔ με φόντο την υπόθεση Φλώρου

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Φλώρου. Σε άλλο άτομο φέρεται να ανήκει η εξέταση

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα