Ανώνυμος αρθρογράφος στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής: Ραγιάδες οι δύο στρατιωτικοί

Ανώνυμος αρθρογράφος στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής: Ραγιάδες  οι δύο στρατιωτικοί

Ραγιάδες που «ντρόπιασαν το ελληνικό έθνος χαρακτηρίζει ανώνυμος αρθρογράφος στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που απελευθερώθηκαν πρόσφατα από τις τουρκικές φυλακές.

Μάλιστα ο εν λόγω «υπερπατριώτης» αρθρογράφος στην ιστοσελίδα των νεοναζί αναφέρει ότι δεν έπρεπε να αποδοθούν τιμές με αγήματα στους Μητρετώδη και Κούκλατζη αλλά στην κηδεία του πραξικοπηματία και στυγνού εκτελεστή κατά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, Ν. Ντερτιλή!

«Τιμητικά αγήματα για δυο ανθρώπους, που … κατόρθωσαν(!), υπηρετώντας στα σύνορα, να αιχμαλωτιστούν και στην κηδεία του Στρατηγού Ντερτιλή ούτε ένας εν ενεργεία Αξιωματικός, ούτε ένα άγημα αποδόσεως τιμών και τα παράσημά του, που ήταν Αριστεία Ανδρείας, που είχε κερδίσει σε μάχες, να τα μεταφέρει όχι ένας Αξιωματικός, αλλά ένας υπάλληλος του γραφείου κηδειών», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο «πόνημα» του ανώνυμου χρυσαυγίτη. Παρενθετικά, υπενθυμίζεται ότι στην κηδεία του αρχιπραξικοπηματία μέλη της Χρυσής Αυγής όχι μόνο είχαν φωνάξει χουντικά συνθήματα αλλά είχαν πυροβολήσει επανειλημμένα στον αέρα!

Στην επιστολή του προς το site των νεοναζί ο «πολλά βαρύς» χρυσαυγίτης αναφέρεται στο «ή ταν ή επί τας» των Σπαρτιατών, υποστηρίζοντας ίσως ότι θα ήταν καλύτερα να μην επιστρέψουν οι δύο στρατιωτικοί παρά να επιστρέψουν «ατιμασμένοι».

«Στην Αρχαία Σπάρτη οι μητέρες όταν έφευγαν τα παιδιά τους για τον πόλεμο τους έλεγαν το περίφημο “Ή ταν ή επί τας”, δηλαδή ή να γυρίσουν νικητές με τα όπλα τους, ή να γυρίσουν νεκροί επάνω στην ασπίδα τους. Αυτά στην Αρχαία Σπάρτη… Στο ψευτορωμαίικο του Τσίπρα και του Καμμένου υποδέχονται σαν… “ήρωες” αυτούς οι όποιοι παρέδωσαν χωρίς αντίσταση τα όπλα τους στους Τούρκους, όντας ταγμένοι να φυλούν τα σύνορα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι μέσα στην γενικότερη αποχαύνωση του λαού μας που πανηγυρίζει για ψεύτικους ήρωες αυτά που γράφω ηχούν παράταιρα. Η αλήθεια όμως πρέπει να λέγεται όσο πικρή και σκληρή να είναι. Πράγματι, στην Ελλάδα του Τσίπρα και του Καμμένου και γιατί όχι και του Κυριάκου, ήρωες είναι όσοι αιχμαλωτίζονται. Τι κρίμα να μην το ξέρει αυτό ο Λεωνίδας και οι 300 του! Ούτε θα πέθαιναν και “ήρωες” θα γινόντουσαν», καταλήγει ο ανώνυμος Χρυσαυγίτης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πόσο «πατριώτες» είναι οι ναζί και οι ακόλουθοί τους.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα