Κοινές πρωτοβουλίες Αρχιεπισκοπής και Περιφέρειας Αττικής για τους πυρόπληκτους

Κοινές πρωτοβουλίες Αρχιεπισκοπής και Περιφέρειας Αττικής για τους πυρόπληκτους

Πλαίσιο κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών για την ουσιαστική στήριξη και ανακούφιση των πυροπαθών της Ανατολικής Αττικής, δρομολογούν η Εκκλησία της Ελλάδος και η Περιφέρεια Αττικής.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, συζήτησαν το μωσαϊκό των επόμενων βημάτων, με κοινές αναφορές και στοχεύσεις, σε συνάντηση που είχαν, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα, Χρήστου Καπάταη, και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων.

Στην ατζέντα της συνάντησης, αφού προηγήθηκε μία αποτίμηση της καταστάσεως και των αναγκών στις πληγείσες περιοχές, συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας και κοινής δράσης, στη βάση της λειτουργίας του Κέντρου Logistics, έτσι ώστε αυτό να καταστεί εφαλτήριο για ευρύτερες κοινές πρωτοβουλίες.

Ο Αρχιεπίσκοπος και η Περιφερειάρχης Αττικής υπογράμμισαν τη σταθερή βούληση και αποφασιστικότητά τους για την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών, στην κατεύθυνση της ουσιαστικής αντιμετώπισης, τόσο των άμεσων, όσο και κυρίως των μακροπρόθεσμων αναγκών των πυροπαθών στην προοπτική μιας ουσιαστικής και δυναμικής παρέμβασης με σχέδιο και δράσεις στοχευμένες, υλοποιήσιμες και με άμεσο θετικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα