Αντίπαρος: Ο ίδιος του ο γιος στραγγάλισε και έμπηξε το κατσαβίδι στην πλάτη του

Αντίπαρος: Ο ίδιος του ο γιος στραγγάλισε και έμπηξε το κατσαβίδι στην πλάτη του

Ο ίδιος του ο γιος ήταν τελικά ο δολοφόνος του 65χρονου επιχειρηματία που είχε βρεθεί πριν από περίπου 10 μέρες στραγγαλισμένος και με ένα κατσαβίδι καρφωμένο στην πλάτη, στο συγκρότημα τουριστικών διαμερισμάτων που διατηρούσε στον Αγιο Γεώργιο, στην Αντίπαρο.

Οι υποψίες των αστυνομικών Αρχών είχαν πέσει από την πρώτη στιγμή στον γιο του 65χρονου Ντέρεκ Αρμπερ, ο οποίος όμως είχε προλάβει να διαφύγει από το νησί και να φτάσει στην Ισπανία. 

Καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του εκεί βρισκόταν -χωρίς να το καταλάβει- υπό παρακολούθηση και έτσι το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη, βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πρωτοδικών Σύρου, μόλις επέστρεψε στην Αθήνα και έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο ελληνικής υπηκοότητας και βρετανικής καταγωγής ξενοδόχος είχε βρεθεί νεκρός το βράδυ της 21ας Ιουλίου μέσα στο συγκρότημα τουριστικών διαμερισμάτων που διατηρούσε. 

Οπως διαπιστώθηκε, έφερε χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη και κακώσεις από στραγγαλισμό. Σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία πατέρας και γιος είχαν καβγαδίσει άγρια σε εστιατόριο στο οποίο δείπνησαν.

 

dimokratianews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα