Θρίλερ με το θάνατο του 30χρονου. Τον μετέφεραν νεκρό με βέσπα

Θρίλερ με το θάνατο του 30χρονου. Τον μετέφεραν νεκρό με βέσπα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του 30χρονου Παναγιώτη Σταυρόπουλου, που εντοπίστηκε νεκρός σε κεντρικό σημείο στον Πύργο τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από τηλεφώνημα για τροχαίο δυστήχημα.

Σύμφωνα με το ilialive.gr που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, οι αστυνομικές έρευνες ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, ενώ όλα δείχνουν ότι ο 30χρονος πέθανε σπίτι ενός φίλου του από πνευμονικό οίδημα. Μετά το θάνατό του, μεταφέρθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε μετά από πολλές ώρες.

Ήδη, η αστυνομία έχει συλλάβει δύο άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Τι δείχνουν οι αστυνομικές έρευνες

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο Παναγιώτης, μαζί με δύο φίλους του, 42 και 44 ετών, βρισκόταν στο σπίτι ενός εξ αυτών. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 30χρονος κατέρρευσε σε ένα κρεβάτι.

Αρχικά, οι δύο φίλοι του προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, ωστόσο λίγο αργότερα αποκοιμήθηκαν. Όταν ξύπνησαν συνειδητοποίησαν ότι ο 30χρονος Παναγιώτης βρισκόταν στην ίδια θέση και δεν έδινε ίχνη ζωής.

Το γεγονός αυτό τους τρόμαξε και λόγω των συνθηκών, αντί να καλέσουν την Αστυνομία, ή το ΕΚΑΒ, επέλεξαν να τον μεταφέρουν με τη βέσπα τους από τις παρυφές του Πύργου στο κέντρο της Πόλης.

Όταν έφτασαν, περίπου στις 5 το πρωί, τον άφησαν στο πεζοδρόμιο με τα πόδια πάνω στον τοίχο και έφυγαν. Λίγο αργότερα επέστρεψαν για να αφήσουν τη βέσπα δίπλα του, για να μην τη βρουν στην κατοχή τους.

Ειδοποίησαν την αστυνομία

Στις 5.30 το πρωί, οι δύο άνδρες τηλεφώνησαν στην αστυνομία και ενημέρωσαν ότι υπάρχει ένας άνδρας νεκρός στο συγκεκριμένο σημείο χωρίς να δώσουν άλλα στοιχεία και κυρίως ανώνυμα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας Πύργου και πολύ γρήγορα ακολούθησαν και άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο τρόπος που βρισκόταν ο 30 χρονος νεκρός μαρτυρά ότι δεν επρόκειτο για τροχαίο. Η βέσπα δεν έφερε ίχνη τροχαίου ενώ τα τραύματα που έφερε ο ίδιος δεν δικαιολογούσαν το συγκεκριμένο σενάριο.

Γρήγορα οι αστυνομικοί βρέθηκαν να ακολουθούν τη διαδρομή προς το σπίτι των δύο φίλων. Εκεί υπήρχαν περισσότερες κηλίδες αίματος σε κάποιο χώρο. Από την προανάκριση άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Τους έπεσε κατά τη μεταφορά

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο 30χρονος έφερε ένα τραύμα όχι ιδιαίτερα βαθύ στο κεφάλι, που προκλήθηκε από πτώση που συνέβη κατά τη μεταφορά του, ενώ ήταν νεκρός.

Η πτώση δικαιολογεί και τα ίχνη αίματος στον χώρο. Οι δύο φίλοι του 30χρονου φέρεται ότι υποστήριξαν ότι τον μετέφεραν για να μην βρεθεί στο σπίτι.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο 30χρονος, όταν εντοπίστηκε, φορούσε μόνο το ένα παπούτσι, ενώ το δεύτερο βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων, κοντά στο σπίτι.

Η νεκροψία δείχνει πνευμονικό οίδημα και ισχαιμία μυοκαρδίου

Η νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε η Ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα έδειξε ότι ο θάνατος του 30χρονου οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα και ισχαιμία μυοκαρδίου. Οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα φανερώσουν τα πλήρη αίτια του θανάτου, αναμένονται περίπου σε 15 ημέρες.

Οι δύο άντρες μετά την προσαγωγή τους στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας και τα όσα κατέθεσαν, συνελήφθησαν με την κατηγορία της παράλειψης λυτρώσεως από κινδύνου ζωής. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της Εισαγγελέως Ηλείας.

ilialive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα