Σάλος στην Κέρκυρα με το ζευγάρι που αποπλάνησε 13χρονο

Σάλος στην Κέρκυρα με το ζευγάρι που αποπλάνησε 13χρονο

Σάλο προκάλεσε στην Κέρκυρα η είδηση ότι ένα ζευγάρι γνωστών κατοίκων του νησιού παρέσυρε στο κρεβάτι του ένα ανήλικο αγόρι για να κάνουν όργια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr, πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικίας 45 και 40 ετών, οι οποίοι πλησίασαν έναν 13χρονο και του πρότειναν να κάνουν... τρίο!

Την πρώτη φορά που ο μαθητής δέχθηκε την πρόταση από το ζευγάρι αρνήθηκε αμέσως και έτρεξε να το πει στη μητέρα του, η οποία του είπε να προσέχει και να μη δεχτεί να του ξαναμιλήσουν.

Ομως, το «καυτό» ζευγάρι περίμενε λίγο καιρό να «ξεθυμάνει» κάπως η οργή της οικογένειας και πλησίασε εκ νέου τον ανήλικο κάνοντάς του νέα ανήθικη πρόταση! Αυτήν τη φορά ο 13χρονος -άγνωστο γιατί- δέχτηκε, αλλά αποκάλυψε τα πάντα στη μητέρα του, η οποία έσπευσε έξαλλη να ενημερώσει την Αστυνομία.

Επειτα από συντονισμένες ενέργειες των ανδρών της Ασφαλείας το διψασμένο για σeξ με ανήλικο ζεύγος συνελήφθη επ' αυτοφώρω στο κρεβάτι με τον 13χρονο!

Ο 45χρονος και η 40χρονη θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου, ενώ ο πιτσιρικάς και η μητέρα του έδωσαν κατάθεση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα