Ανατίναξαν ΙΧ μέσα στο δάσος της Βαρυμπόμπης

Στον αέρα για άλλη μία φορά σηκώθηκαν οι λιγοστοί κάτοικοι στα βόρεια της Βαρυμπόμπης στο ύψος της “Θέας» όταν τα ξημερώματα γύρω στις 4:30 ακούστηκαν εκρήξεις.

Σύμφωνα με μαρτυρία του Πρόεδρου της ΔΗΦΑ Γιώργου Δασκαλάκη που ζει στην περιοχή για άλλη μία φορά ο τρόμος κάλυψε την περιοχή αφού άνθρωποι της νύχτας βρίσκουν εκεί πρόσφορο έδαφος στο να λύσουν τις διαφορές τους ή να σβήσουν τα ίχνη τους όπως έγινε χτες το βράδυ με τον πυρπολισμό ενός ΙΧ Seat.

Ο τρόμος όμως πλέον των κατοίκων δεν είναι μόνο η δράση των εγκληματικών στοιχείων (να θυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες είχε ξανά πυρποληθεί ΙΧ και πριν μερικούς μήνες είχε βρεθεί δολοφονημένος ένας νεαρός άντρας) αλλά και η επέκταση των πυρκαγιών.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης δήλωσε χαρακτηριστικά «Η ανησυχία μας είναι αυξημένη όσο μπαίνουμε στην καλοκαιρινή περίοδο αφού ο κίνδυνος να επεκταθεί η φωτιά από τέτοιου είδους δράσεις στην Πάρνηθα ειναι τεράστιος. Ενώ όλοι μας προσπαθούμε να ενισχυθεί η αντιπυρική προστασία στην περιοχή και έχοντας να αντιμετωπίσουμε τους εμπρηστές τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και τους εγκληματίες που έρχονται απ’ όλη την Αττική για να λύσουν τις διαφορές τους»

 

Acharnorama

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα