Νέα Σμύρνη: Η νεκροτομή θα ρίξει φως στην τραγωδία με το νεκρό βρέφος

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την νέα τραγωδία με νεκρό βρέφος πεταμένο στον ακάλυπτο πολυκατοικίας και μάλιστα λίγο καιρό πριν  το γεγονος με το βρέφος που είχε βρεθεί νεκρό σε κάδο σκουπιδιών

Ωστόσο εν αναμονή των αποτελεσμάτων  της νεκροτομής του νεκρού βρέφους  προκειμένου να διαπιστώσουν τα αίτια θανάτου.

Αν το αγοράκι πέθανε από πτώση, τις κακουχίες ή το κρύο, αν γεννήθηκε νεκρό ή αν το σκότωσε κάποιος μετά τη γέννησή του και το πέταξε στον ακάλυπτο χώρο του συμπλέγματος πολυκατοικιών στην οδό Πριγκηπονήσων στη Νέα Σμύρνη.

Στο μεταξύ ο κύκλος των υπόπτων φαίνεται να έχει στενέψει. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει και λάβει καταθέσεις από τους περισσότερους ενοίκους των πολυκατοικιών που έχουν πρόσβαση στον κοινό ακάλυπτο χώρο και αναζητούν τους υπόλοιπου. Αν οι έρευνες από τον συγκεκριμένο κύκλο αναζητήσεων ολοκληρωθούν χωρίς αποτέλεσμα αυτός θα διευρυνθεί στην γειτονιά και στην ευρύτερη περιοχή.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν η μητέρα να μην είναι ένοικος κάποιου εκ των διαμερισμάτων των πολυκατοικιών αλλά ενδεχομένως έχει επαφή με κάποιον που μένει εκεί. Το νεογέννητο εντόπισε ένας ένοικος διαμερίσματος πάνω σε δίχτυ-τέντα που κάλυπτε μέρος του ακάλυπτου χώρου. Είχε τον ομφάλιο λώρο και ήταν τυλιγμένο σε ένα σεντόνι.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα