Συμβόλαιο θανάτου για τον Μπούμπη - Επαγγελματικό το χτύπημα

Συμβόλαιο θανάτου για τον Μπούμπη - Επαγγελματικό το χτύπημα

Οι κινήσεις των εκτελεστών, τα ευρήματα στον χώρο του εγκλήματος αλλά και οι «ισορροπίες» στον κόσμο της νύχτας που φαίνεται ότι έχουν διαταραχθεί, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της ΕΛΑΣ που ερευνούν την εκτέλεση του Γιώργου Λίτσα.

Ο 45χρονος δέχθηκε πυρά από πολεμικό όπλο καλάσνικοφ, μέσα στο αυτοκίνητο του, το βράδυ της Πέμπτης, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, στη διασταύρωση των οδών Τριπόλεως και Πεισιστράτου, στους Αγίους Αναργύρους.

Οι δράστες μάλλον ήταν τρεις και όλα δείχνουν ότι χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο για την εκτέλεση και την διαφυγή τους.

Χτύπημα "επαγγελματικό"

Μόλις ο 45χρονος επιχείρησε να σταθμεύσει το Smart, τον προσέγγισαν και ο συνοδηγός, χωρίς να βγει έξω, άνοιξε πυρ.

Επέλεξαν με προσοχή το σημείο και τον χρόνο της επίθεσης, ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει. Έντεκα κάλυκες 7,62 χιλιοστών βρήκαν οι αστυνομικοί στο χώρο. Έξι βολίδες μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά και θραύσματα.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 45χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Γιώργος Λίτσας ήταν παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών.

Το όνομά του είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία με τους 217 νονούς της νύχτας το 2011, ενώ είχε εμπλοκή και σε κινηματογραφική ληστεία στην Αλόννησο τον Αύγουστο του 2010.

Ο 45χρονος είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση και τον Φεβρουάριο του 2016, χωρίς όμως τότε οι εκτελεστές να επιτύχουν το σκοπό τους.

 

 

ant1news.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα