Νάξος: Τραγικό θάνατο βρήκε 4χρονο κορίτσι, πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου

Νάξος: Τραγικό θάνατο βρήκε 4χρονο κορίτσι, πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε μια απλή μέρα μαμάς και κόρης στη δουλειά. Ένα κοριτσάκι, μόλις 4 χρόνων, έχασε τη ζωή του στην πισίνα ξενοδοχείου που βρίσκεται στη Μικρή Βίγλα της Νάξου, το μεσημέρι της Δευτέρας. Εκεί, δεν ήταν για διακοπές, αλλά συνόδευε τη μαμά του που εργάζεται στο κατάλυμα και μάλλον δεν είχε πού αλλού να την αφήσει…

Όλα έγιναν γύρω στη 1:00 το μεσημέρι. Η μαμά της Κατερίνας, -η οποία πιθανότατα πήρε την κόρη της μαζί στη δουλειά μην έχοντας κάπου να την αφήσει-, εκείνη την ώρα βρισκόταν στο υπόγειο του ξενοδοχείου και σιδέρωνε σεντόνια και πετσέτες. Το κοριτσάκι ξέφυγε για λίγα λεπτά από την προσοχή της. Αυτά ήταν αρκετά για να γίνει το κακό. Βρήκε το παιδάκι της να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και γιατρός έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια έγινε μεταφορά στο νοσοκομείο Νάξου, με τους γιατρούς να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν την 4χρονη. Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η 4χρονη κάποια στιγμή ανέπνευσε, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, η μικρή Κατερίνα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Τα αποτελέσματα από τη νεκροψία-νεκροτομή θα δείξουν τα αίτια του θανάτου του παιδιού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα