Φύγαμε να γλυτώσουμε - Ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης των δύο κοριτσιών

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των δύο ανήλικων αδελφών που είχαν εξαφανιστεί απο την Δευτέρα, απο το σπίτι τους, στο Δήλεσι.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, οι κοπέλες αφού συνομίλησαν με ειδικούς απο "Το Χαμόγελο του Παιδιού", ήρθαν σε επαφή με αστυνομικούς, στο Ναύπλιο, όπου είχαν μεταβεί μαζί με έναν ενήλικο φίλο τους, δίνοντας έτσι λήξη στο θρίλερ της εξαφάνισης τους.

Ωστόσο, τα δύο κορίτσια, που απο την πρώτη στιγμή τόνιζαν ότι δεν ήθελαν να γυρίσουν στο σπίτι τους, έκαναν καταγγελία σε βάρος των γονιών τους για ενδοοικογενειακή βία με επιθέσεις, λεκτικές και όχι μόνο, κυρίως απο τον πατέρα τους, βάζοντας όμως "στο κάδρο" και την μητέρα τους.

Οι δύο αδελφές, οι οποίες έδωσαν κατάθεση - όπως και ο 19χρονος που ήταν μαζί τους - στο ΑΤ Σχηματαρίου, μεταφέρθηκαν από αστυνομικούς σε νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστούν απο παιδοψυχολόγους και άλλους ιατρούς. Παράλληλα, λόγω της καταγγελίας τους σχηματίζεται δικογραφία για βία σε βάρος των δύο ανήλικων αδελφών.

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" στην ανακοίνωση του μετά την εύρεση των ανήλικων αδελφών, τόνιζε ότι "θα βρίσκεται κοντά στην Ντενίσα Ντ. και στην Εμμανουέλα ΝΤ. και στην οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί'.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα