Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στη Γαύδο

Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Διονύση Καλλίνικου από την Ιθάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στη Γαύδο όπου συμμετείχε σε συμπόσιο με θέμα την αθανασία του ανθρώπου. Οι έρευνες ξεκίνησαν πάλι χθες με το πρώτο φως της ημέρας, με τις Αρχές να ερευνούν τις κλήσεις στο κινητό του 31χρονου, το οποίο βρέθηκε μαζί με τα ρούχα και το πορτοφόλι του στην «καρέκλα»-μνημείο που έχει στηθεί σε απόκρημνο σημείο του ακριτικού νησιού στην Τρυπητή. Ο νεαρός Διονύσης Καλλίνικος σπούδασε Οικονομικά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σύμφωνα με γνωστούς του, ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος. Μάλιστα, συμμετείχε και ως υπάλληλος σε ένα «κλαμπ γέλιου», στο οποίο ακολουθείται μιας θεραπευτικής μορφής γιόγκα.

Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν αν η συμμετοχή του στο συμπόσιο με θέμα «Η αθανασία ως τρόπος ζωής», που πραγματοποιήθηκε από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου στο Μετόχι και διοργανώθηκε από το Πυθαγόρειο Ινστιτούτο Φιλοσοφικών Ερευνών για την Αθανασία του Ανθρώπου, έχει παίξει κάποιο ρόλο στη μυστηριώδη εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «το συμπόσιο είχε σκοπό την παρουσίαση εκθέσεων, όπου μπορούν να εκφραστούν θέσεις όπως ατομική και συλλογική αθανασία». Στα Χανιά μετέβησαν οι συγγενείς του νεαρού, ο οποίος προτού φύγει από το σπίτι του φέρεται να τους είχε πει ότι σκοπεύει να μείνει μόνιμα στη Γαύδο. Πάντως, να σημειωθεί ότι ενώ τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου, η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνισή του μόλις στις 8 Οκτωβρίου και οι έρευνες ξεκίνησαν την επομένη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα