Ευρωεκλογές: Κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση λίγο πριν την κάλπη της 9ης Ιουνίου

Ευρωεκλογές: Κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση λίγο πριν την κάλπη της 9ης Ιουνίου

Στα χαρακώματα είναι, όσο πλησιάζουν οι ευρωεκλογές, οι πολιτικοί αρχηγοί που εξαπολύουν σφοδρά πυρά ο ένας στον άλλον για να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους.

Νέα Δημοκρατία

Στην παρουσίαση του προγράμματος «ΑΙΓΙΣ», ύψους 2,1 δισ. βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε πως κλιματική κρίση είναι παρούσα και πρόσθεσε πως η πρόληψη, η καταστολή και η αποκατάσταση με προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, είναι το αναγκαίο τρίπτυχο ενόψει ενός δύσκολου καλοκαιριού.

«Ξέρουμε ότι ο φετινός, ασυνήθιστος, θερμός και σχετικά άνυδρος χειμώνας, δυσχεραίνει την κατάσταση και μας υποχρεώνει να προετοιμαστούμε για δύσκολη αντιπυρική περίοδο. Δε θα πω μεγάλες κουβέντες. Στο μέτρο του δυνατού έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε καλύτερο για να μας βρει το φετινοί καλοκαίρι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένους».

ΣΥΡΙΖΑ

Την περιοδεία του στα νησιά, στο πλαίσιο της ναυτικής εβδομάδας, συνεχίζει ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το νοσοκομείο της Κω και συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης και εργαζομένους.

«Στα νησιά που πήγαμε πολλοί κάτοικοι μας είπαν ότι αναγκάζονται να πάνε Αθήνα για τα ιατρικά τους θέματα και προφανώς, πέρα από τα εισιτήρια, έχουν και πάρα πολύ ακριβό κόστος διανυκτέρευσης».

Καιρού επιτρέποντος, οι επόμενοι σταθμοί του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Κάλυμνος, η Λέρος, το Αγαθονήσι, η Πάτμος και η Ικαρία.

ΠΑΣΟΚ

Στόχος του ΠΑΣΟΚ η 2η θέση για να αποκτήσει η χώρα αξιωματική αντιπολίτευση το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Θα είναι νίκη του ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα. Είναι κρίσιμο για την πατρίδα να μην κάνει η ΝΔ παρέλαση αλαζονείας».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συνεχίζει την περιοδεία του στον Καναδά, ενώ η Νέα Αριστερά σε εκδήλωση στο Πάρκο Ελευθερίας παρουσίασε τους υποψηφίους των ευρωεκλογών, με τον Αλέξη Χαρίτση να τονίζει πως το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος είναι η απάντηση στην απαξίωση της πολιτικής.

«Η πολιτική επιστρέφει γιατί διεκδικούμε και μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα. Δε θα ξεμπερδέψετε με την Αριστερά».

Μεταξύ των υποψηφίων είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, οι πρώην υπουργοί Γιώργος Σταθάκης και Νίκος Φίλης, αλλά και ο Κωστής Καρπόζηλος, ο οποίος αναμένεται να αντικατασταθεί από τη θέση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα