Γεωργιάδης για Πολάκη: Είναι γελοίο υποκείμενο, δεν είχα αμφιβολία γι’ αυτό – Τι σιχαμένος είναι αυτός, ρε παιδάκι μου

Γεωργιάδης για Πολάκη: Είναι γελοίο υποκείμενο, δεν είχα αμφιβολία γι’ αυτό – Τι σιχαμένος είναι αυτός, ρε παιδάκι μου

«Ο Πολάκης είναι γελοίο υποκείμενο, δεν είχα αμφιβολία γι’ αυτό», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι η κόντρα παραμένει άσβεστη.

Μιλώντας στο Action 24 ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε αρχικά στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας: «Ο κ. Κασσελάκης, τον παρακολουθώ με κάποιο ενδιαφέρον και δεν τον υποτιμώ. Έχει μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο, θα κερδίσει σίγουρα τον Ανδρουλάκη στη δεύτερη θέση, γιατί είναι χαμογελαστός, θελκτικός, κάνει γκελ στον κόσμο. Βγαίνει ο Ανδρουλάκης μουρτζούφλος και σκυθρωπός, βγαίνει ο άλλος χαμογελαστός και τον κερδίζει, τέρμα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Παύλο Πολάκη για τον οποίο χρησιμοποίησε αιχμηρούς χαρακτηρισμούς.

«Ο Πολάκης είναι γελοίο υποκείμενο, δεν είχα αμφιβολία γι’ αυτό. Τι λέει αυτός: ότι ο Κατρούγκαλος ήταν ένας αργυρώνητος προδότης ο οποίος για να πάρει την άμισθη θέση στον ΟΗΕ πούλησε τις εκλογές. Θέλετε να κάνουμε τώρα πολιτική λέγοντας εσύ είσαι προδότης πουλημένος και αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα όριο. Τι ντροπή είναι αυτή, τι σιχαμένος είναι αυτός, ρε παιδάκι μου, όταν λέει ότι ο Κατρούγκαλος τα έχει πάρει από τη ΝΔ για να εκλεγεί στον ΟΗΕ», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Δεν φταίει κανένας άλλος από τον Τσίπρα που δεν τον διέγραψε και συνεχίζει και βρομίζει την πολιτική ζωή της Ελλάδας. Βαρέθηκα τη χυδαιότητα και την τοξικότητα. Εμένα ο Κατρούγκαλος δεν είναι φίλος, αντίπαλός μου ήταν πάντοτε, εγώ τον έχω πολεμήσει, αλλά, αν με ρωτήσεις, θα σου πω ότι είναι αξιοπρεπής και κύριος».

Αναφορικά με την επιλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη να είναι υποψήφιος και την κόντρα που έχει προκύψει με τον Νικήτα Κακλαμάνη, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε: «Δεν αισθάνομαι χαρά που ξεφορτωθήκαμε κανέναν, μακριά από εμένα τέτοιες εκφράσεις για όποιον έδωσε έστω και ένα 24ωρο μάχη για τη ΝΔ. Έκρινε ο πρωθυπουργός ότι δεν πρέπει να είναι ξανά υποψήφιος ευρωβουλευτής, η θητεία του στην ευρωβουλή θα κριθεί στην υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ. Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε, επειδή χωρίσαμε, στα διαζύγια φαίνεται ο πολιτισμός».

Σε ερώτηση για τον Κυριάκο Βελόπουλο ανέφερε: «Τον ξέρω εδώ και 30 χρόνια, ήταν πολύ ικανός στις πωλήσεις, είναι αυτό που λέμε καλός δημαγωγός. Υποσχέθηκε συντάξεις 4.000 ευρώ, αλλά δεν θα κυβερνήσει ποτέ. Ο Βελόπουλος δεν είναι κόμμα για να κυβερνήσει την Ελλάδα και υπό αυτό το πλαίσιο δεν είναι αντίπαλός μας».

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα