Μητσοτάκης από Μοσχάτο: Λογοδοτούμε στον λαό – Δεν συγκυβερνούμε με κανέναν

Μητσοτάκης από Μοσχάτο: Λογοδοτούμε στον λαό – Δεν συγκυβερνούμε με κανέναν

«Λογοδοτούμε μόνο στον ελληνικό λαό, δεν συγκυβερνούμε με κανένα. Εσείς μας εκλέγετε, σε εσάς λογοδοτούμε», τόνισε από το Μοσχάτο, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο πρωθυπουργός.

 «Η προσοχή της παράταξής μας είναι στραμμένη στα προβλήματα της κοινωνίας και την επίλυση τους», επισήμανε.

Στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός είπε πως οι επερχόμενες ευρωεκλογές είναι μια ευκαιρία να δώσει ο κόσμος ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά πως «παίρνω δύναμη από εσάς».

Μάλιστα, ο κύριος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως αναγνωρίζει τα λάθη του ενώ αναφέρθηκε και στα επιδόματα και στην αύξηση του κατώτατου μισθού, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η οικονομία μας είναι ξανά ισχυρή».

«Η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα. Η χώρα καλείται να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις σε περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας. Μόνο η Νέα Δημοκρατία εγγυάται ασφάλεια στον τόπο. Το διαπιστώσατε και με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας. Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Η συζήτηση ήταν αποκαλυπτική για το πώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης εργαλειοποιούν μια τραγωδία και αναμοχλεύουν τα ίδια και τα ίδια», σχολίασε ο κύριος Μητσοτάκης αναφορικά με την πρόταση μομφής που κατέθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Θα κερδίσουμε τις Ευρωεκλογές με ποσοστό που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε όπως ξέρουμε! Τολμηρά και δυναμικά», κατέληξε.

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα