Κεφαλογιάννης για Κασσελάκη: Δεν έχει ζητήσει κάποιο προνόμιο – Γιατί παρουσιάστηκε στην Θήβα

Κεφαλογιάννης για Κασσελάκη: Δεν έχει ζητήσει κάποιο προνόμιο – Γιατί παρουσιάστηκε στην Θήβα

Για τη στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη στην Θήβα μίλησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ζητήσει κανένα προνόμιο».

«Ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί τη θητεία του όπως κάθε Έλληνας με βάση την κείμενη νομοθεσία. Όπως κάθε νεοσύλλεκτος έχει μπει κανονικά στο στρατόπεδο, υπηρετεί τη θητεία του και δεν έχει κανένα προνόμιο σε σχέση με τους υπόλοιπους. Και για να είμαι δίκαιος δεν έχει ζητήσει να υπάρχει και κάποιο προνόμιο» τόνισε στο OPEN ο κ. Κεφαλογιάννης και συμπλήρωσε:

«Προφανώς αν ζητηθεί κάτι όσον αφορά στο επίπεδο επικοινωνίας που θα χρειαστεί στο κομμάτι της επικαιρότητας προφανώς και θα του χορηγηθεί. Αν ζητηθεί διευκόλυνση της επικοινωνίας, προφανώς και θα του δοθεί».

Σε ερώτηση για τις εργασίες και τις δουλειές που έγιναν στο στρατόπεδο στην Θήβα και αν αυτές έχουν σχέση με την υποδοχή Κασσελάκη, ο κ. Κεφαλογιάννης απάντησε ότι «όλα τα στρατόπεδα είναι στην εντέλεια και δεν έχει να κάνει με την παρουσία του κ. Κασσελάκη».

Ο ίδιος επεσήμανε ότι «όσοι είναι εξ αναβολής παρουσιάζονται στην Θήβα ή στην Λαμία. Εμένα μου έκανε εντύπωση η διαρροή ότι θα παρουσιαστεί στην Σπάρτη. Το ότι παρουσιάστηκε στην Θήβα είναι το φυσιολογικό. Οπότε δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με τον κ. Αποστολάκη. Ο κ. Κασσελάκης αντιμετωπίζεται όπως κάθε Έλληνας πολίτης που υπηρετεί τη θητεία του».

Το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη μία ήμερα πριν φύγει για Θήβα – “Ζακέτα να πάρεις”

Ένα βίντεο με τις τελευταίες προετοιμασίες μία ημέρα  πριν φύγει για Θήβα για να παρουσιαστεί στον Στρατό ανέβασε στο TikTok ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στο τηλεφώνημα της μητέρας του και τής λέει ότι έχει φουλ πρόγραμμα. Η μητέρα του τού λέει ότι θέλει να πάει και ο πατέρας του μαζί και ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά «τι να έρθει να κάνει;» . Η μητέρα του τονίζει ότι ο πατέρας του θέλει να τον ξεπροβοδίσει. Μετά του εύχεται καλή θητεία και του επισημαίνει ότι του έχει ετοιμάσει και ο μπαμπάς του μια τσάντα με ρούχα και του λέει «να πάρεις καμία ζακέτα, να μην κρυώνεις».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να ετοιμάζει τη βαλίτσα του και να βάζει μέσα πολλά ζευγάρια κάλτσες, γυαλιστικό για τις αρβύλες του, φακούς επαφής και… χαρτί υγείας. Το βίντεο τελειώνει με την άφιξή του στο στρατόπεδο.

@skasselakis Μην ανησυχείτε έχω συνεργάτες, εγώ είμαι στρατό! #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis

πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα