ΠΑΣΟΚ: Επεισόδιο Ανδρουλάκη με Κωνσταντινόπουλο και Γιαννακοπούλου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

ΠΑΣΟΚ: Επεισόδιο Ανδρουλάκη με Κωνσταντινόπουλο και Γιαννακοπούλου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Σε έντονο κλίμα διεξήχθη η συνεδρίαση η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ την Τρίτη.
Εντάσεις σημειώθηκαν στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για τη θέση του κόμματος για το κυβερνητικό νομοσχέδιο για τα μη κρατικά ΑΕΙ.

Οι βουλευτές Νάντια Γιαννακοπούλου και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που είχαν εκφράσει και δημόσια τις ενστάσεις τους για την απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να καταψηφίσει το ΠΑΣΟΚ το συγκεκριμένο νομοσχέδιο και του άσκησαν κριτική για τους χειρισμούς του.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Ο κόσμος δεν κατανόησε τη θέση μας. Και αυτό μας φέρνει σε δύσκολη θέση. Ο Γιώργος Παπανδρέου ψήφισε τα μη κρατικά πανεπιστήμια το 2006 επί Καραμανλή και ήταν υπέρ των μη κρατικών πανεπιστημίων.

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει την ίδια θέση διαχρονικά. Μην κάνεις κοπτοραπτική στα λόγια του Γιώργου Παπανδρέου.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Όπως πρόεδρε έλεγες τις απόψεις σου έτσι θα τις λέω κι εγώ!

Νίκος Ανδρουλάκης: Σωστά

Επεισόδιο ακολούθησε στη συνέχεια μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και της Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Νάντια Γιαννακοπούλου: Υπάρχει πρόβλημα θεσμικής λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Δεν είμαστε υπάλληλοι. Δεν μπορούμε να επικυρώνουμε αποφάσεις που μας έρχονται την τελευταία στιγμή. Θέτεις θέμα κομματικής πειθαρχίας;

Νίκος Ανδρουλάκης: Το έχω πει σε συνέντευξή μου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται πως έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, τονίζοντας πως δεν θα επιτρέψει να δημιουργηθεί ρήγμα στη ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα