Παύλος Μαρινάκης: Το μπάζωμα στα Τέμπη ήταν επιχειρησιακή ανάγκη και όχι απόπειρα συγκάλυψης

Παύλος Μαρινάκης: Το μπάζωμα στα Τέμπη ήταν επιχειρησιακή ανάγκη και όχι απόπειρα συγκάλυψης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, χαρακτήρισε ως «επιχειρησιακή ανάγκη» το μπάζωμα στα Τέμπη, δηλαδή στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος που συνέβη πριν από έναν χρόνο, και διέψευσε ότι επρόκειτο για «απόπειρα συγκάλυψης».

Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξή του στην εκπομπή «Στούντιο με θέα» του ΑΝΤ1, ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε: «Δεν υπάρχει καμία πληροφορία σοβαρή, κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι έγινε για κάποια συγκάλυψη, ήταν επιχειρησιακή ενέργεια την οποία ακολούθησαν οι άνθρωποι που ήταν στο πεδίο, δεν κατηγορώ και δεν αθωώνω από πριν κανέναν θα αποφανθεί η δικαιοσύνη όπως ορίζει ο νόμος». Ακόμα, ο ίδιος είπε είπε ότι ουδέποτε ο κ. Αγοραστός κατονόμασε τον κ. Τριαντόπουλο ως τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για το «μπάζωμα», κάτι που και ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά.

Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στο θέμα της τραγωδίας των Τεμπών, ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε πως «βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες της δικαιοσύνης και θα πρέπει να κρατήσουμε τις οφειλόμενες αποστάσεις προκειμένου να την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της». Ακόμα, ερωτώμενος για το αν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, ο ίδιος παρέπεμψε και πάλι στην εν εξελίξει δικαστική διαδικασία, λέγοντας πως αυτή «αφορά στους πάντες και χωρίς κανέναν αστερίσκο».

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας: «Ο Κασσελάκης είπε το ένα τζάκι καλύπτει το άλλο, δεν είναι τηλεδικαστής, όταν λέει τόσο βαριές κουβέντες να έρθει να μας πει ποια είναι η συγκάλυψη και να απαντήσει στα ερωτήματα που έχουμε. Δεν εργαλειοποιούμε κανέναν θάνατο, σκύβουμε το κεφάλι, θέλουμε δικαιοσύνη χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς κραυγές, η αντιπολίτευση προσπαθεί να χτίσει αφήγημα πάνω στον πόνο ανθρώπων».

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα