Αμετακίνητος ο Βορίδης για τα ομόφυλα ζευγάρια - «Επιμένω στις απόψεις μου»

Αμετακίνητος ο Βορίδης για τα ομόφυλα ζευγάρια - «Επιμένω στις απόψεις μου»

Λίγο πριν ανοίξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη συζήτηση για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ένας εκ των στενότερων του συνεργατών, ο Μάκης Βορίδης συνεχίζει να εμφανίζεται αμετακίνητος στις θέσεις του ως προς τον εν λόγω ζήτημα.

 Ειδικότερα, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (8/1) στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βορίδης -ο οποίος έχει ταχθεί επανειλημμένα κατά του γάμου και την τεκνοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών- επανέλαβε ότι οι θέσεις του δεν έχουν αλλάξει.

«Για να μην το κουράζουμε γιατί το λέμε και το ξαναλέμε… Ήμουν πολύ ξεκάθαρος στις θέσεις μου. Σε μια κυβέρνηση η οποία είναι απολύτως συμπαγής, η οποία φέρνει αποτελέσματα στην οικονομία, στη μεταρρύθμιση του κράτους, στα εισοδήματα των πολιτών, στην άμυνα, στο μεταναστευτικό, καταλαβαίνω ότι η έλλειψη κακών ειδήσεων δημιουργεί ανάγκη διαιρέσεως, ζητημάτων. Τα ζητήματα αυτά, όλα, τα χειρίζεται ο πρωθυπουργός. Δεν είναι σωστό να τον προκαταλαμβάνουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βορίδης έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από την κυβέρνηση, σε περίπτωση εάν τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας

Η σημερινή του τοποθέτηση:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα