Διαψεύδει το Μαξίμου ότι ο Μητσοτάκης πρότεινε στον Κασσελάκη υπουργείο

Διαψεύδει το Μαξίμου ότι ο Μητσοτάκης πρότεινε στον Κασσελάκη υπουργείο

Συζητήσεις, έκπληξη και αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη πως ο κ. Κασσελάκης είχε δεχτεί πρόταση το 2019 να υπουργοποιηθεί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Έκπληξη προκάλεσε η συνέντευξη του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη, ο οποίος δηλώνει στην εφημερίδα Documento, ότι ο σημερινός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δεχθεί πρόταση το 2019 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υπουργοποιηθεί και αρνήθηκε.

«Το 2019, προ των εθνικών εκλογών ο Αντώνης Διαματάρης τον προσέγγισε για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρότεινε θέση εξωκοινοβουλευτικού υπουργού, την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε».

Πρόκειται για αποκύημα φαντασίας λέει το Μέγαρο Μαξίμου.

«Έχουμε απέναντί μας μια επιθεώρηση. Όχι απλώς είναι παραποιημένο αλλά είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας».

Με ανάρτησή του ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα.

«Είναι απολύτως ψευδές. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Από τον ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν ότι έγινε η πρόταση από τον κύριο Διαματάρη στον κύριο Κασσελάκη πριν από τις εκλογές του 2019.

«Επειδή μιλά αβίαστα για ‘fake news’ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι έχει σωστή ενημέρωση από τον Προϊσταμενό του; Ο κ. Μαρινάκης επιχειρεί να εμφανίσει τον κ. Κασσελάκη ως ‘αρθρογράφο υποστηρικτή’ του κ. Μητσοτάκη. Μάλλον αγνοεί ότι ο τελευταίος είχε ζητήσει προσωπικά τη βοήθεια του κ. Κασσελάκη για οικογενειακά του ζητήματα, εκφράζοντάς του επανειλημμένως την εκτίμησή του».

Ο Μητσοτάκης στο ανάκτορο του Φιλίππου Β’
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Μελίκη Ημαθίας εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά, κατά την επίσκεψη του στο αναστηλωμένο ανάκτορο του Φίλιππου του Β,’ στο οποίο ανακηρύχθηκε βασιλιάς των Μακεδόνων ο Μέγας Αλέξανδρος.

«Πιστεύω ότι μετά από αρκετά δύσκολα χρόνια, για πρώτη φορά μπορούμε να δούμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, με περισσότερο φως, με περισσότερο ήλιο, όπως ηλιόλουστη είναι και η σημερινή μέρα, σε μια Ελλάδα η οποία θα αναπτύσσεται και θα αξιοποιεί τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα».

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στον «Παρθενώνα της Μακεδονίας», που αποτελεί σήμερα μνημείο όλης της ανθρωπότητας.

«Στοίχημά μας λοιπόν είναι να μπορέσουμε να καταστήσουμε τις Αιγές ένα σημείο συνάντησης με το μεγαλείο των αρχαίων μας καταβολών. Μια σφραγίδα της διαχρονικής τους ελληνικότητας, αλλά και ένα μέρος της σύγχρονης ζωής μας».

Αύριο ο Πρωθυπουργός θα γιορτάσει τα Θεοφάνια στα Χανιά ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι στο Φανάρι στην Κωνσταντινούπολη. Επίσκεψη στο ίδρυμα περίθαλψης ηλικιωμένων αγωνιστών «Σπίτι του Αγωνιστή» πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η πολιτική κυριαρχία της ΝΔ αποδεικνύει ότι στη φάση αυτή το κυβερνών κόμμα αποτελεί τον αυθεντικό -και καταλληλότερο για το σύστημα- εκφραστή της αντιλαϊκής πολιτικής, στα βασικά σημεία της οποίας συμπλέουν και τα κόμματα της λεγόμενης “κεντροαριστεράς”», δήλωσε ο γ.γ. του ΚΕΕ.

Ο κ. Κουτσούμπας αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με τους φιλοξενούμενους και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα