ΣΥΡΙΖΑ: Αναβρασμός για την σύγκληση της ΚΟ στις Σπέτσες

ΣΥΡΙΖΑ: Αναβρασμός για την σύγκληση της ΚΟ στις Σπέτσες

Ένα τριήμερο συνέδριο εργασίας στις Σπέτσες άναψε φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού βουλευτές αντέδρασαν έντονα στην πρόταση.
Δεν λέει να κοπάσει η τρικυμία που ξέσπασε στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την πρωτοβουλία του στέφανου Κασσελάκη να συγκαλέσει τριήμερο εργασίας της κοινοβουλευτικής του ομάδας στις Σπέτσες 19 με 21 Ιανουαρίου.

Οι Σπέτσες άναψαν «φωτιές»
Εν μέσω εσωκομματικού αναβρασμού ,στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζουν ως ευγενέστατη υπηρεσιακή επιστολή το email που στάλθηκε στους βουλευτές από τη Θεοδώρα Τζάκρη, το οποίο ζητούσε από τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας να ετοιμάσουν σε μορφή power point τις παρουσιάσεις τους με συγκεκριμένες νομοθετικές προτάσεις.

«Επικοινώνησα με έναν προς έναν ξεχωριστά τους βουλευτές. καμία αντίδραση. Θα μείνουν σε ένα ξενοδοχείο. Φυσικά είναι πρόσκληση δική του και θα πληρωθεί από τον ίδιον είναι δική του πρωτοβουλία».

Ωστόσο, οι Σπέτσες φαίνεται πως έφεραν φουρτούνες.

«Και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει «εκτός Αθηνών» – αν και αυτό θα δυσκόλευε πολύ το έργο των συναδέλφων δημοσιογράφων που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μας. Γιατί όμως στις Σπέτσες; Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο», σχολίασε η Έλενα Ακρίτα , βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκρούοντας τα εσωκομματικά πυρά μίλησε για τριήμερο εργασίας, όπως συνηθίζεται στο εξωτερικό και συνιστά εξαιρετικά παραγωγική και αποτελεσματική διαδικασία.

Η Δώρα Αυγέρη, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε; «Μια πρακτική που έχει δοκιμαστεί και στη χώρα μας. Θέλετε να σας θυμίσω τις συναντήσεις στη Σύμη από τον Γιώργο Παπανδρέου ή ακόμα και τις φιλοξενίες που έκανε ο Κώστας Καραμανλής στη Ραφήνα;».

Την πρωτοβουλία Κασσελάκη έσπευσε να σχολιάσει καυστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«Χαίρομαι για τον κ. Κασσελακη που έχει ένα τόσο μεγάλο σπίτι στις Σπέτσες που μπορεί να φιλοξενήσει τόσον πολύ κόσμο. Εμένα ωραία ιδέα μου φαίνεται, αφού ο άνθρωπος έχει μεγάλο σπίτι και τους χωράει όλους τους καλεί όλους να περάσουν ωραία στις Σπέτσες».

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιστρέφει από την Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Κυριακής, 7 Ιανουαρίου, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα παρευρεθεί στο τριήμερο διαβουλεύσεων λόγω του θεσμικού του ρόλου ως πρώην πρωθυπουργός.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα