Παύλος Μαρινάκης: Προϊόν επιστημονικής φαντασίας ότι ο Μητσοτάκης πρότεινε υπουργείο στον Κασσελάκη το 2019

Παύλος Μαρινάκης: Προϊόν επιστημονικής φαντασίας ότι ο Μητσοτάκης πρότεινε υπουργείο στον Κασσελάκη το 2019

Προϊόν επιστημονικής φαντασίας είναι, σύμφωνα με τον Παύλο Μαρινάκη, ο ισχυρισμός του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη, ότι πριν από τέσσερα χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει στον Κασσελάκη υπουργείο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν είναι κακό κάποιος να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση». Ωστόσο, πρόσθεσε πως όταν «πρόκειται για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι καλό». Συνέχισε, λέγοντας πως η είδηση στερείται σοβαρότητας. «Δεν πρόκειται καν για παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά για αποκύημα της φαντασίας του κ. Καπνισάκη και κατ’ επέκταση του κ. Κασσελάκη», είπε επίσης και διερωτήθηκε: «θέλει να μας πει ο κ. Καπνισάκης και ο κ. Κασσελάκης, ότι ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε ένα οποιοδήποτε υπουργείο σε έναν οποιοδήποτε άνθρωπο που ήταν υποστηρικτής του και που αρθρογραφούσε υπέρ του;»

Σε ερώτηση αν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Κασσελάκης είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά εκείνη την περίοδο, ο ίδιος απάντησε πως αυτό που λέει ο κ. Καπνισάκης «δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα». 

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καπνισάκης μιλώντας στην εφημερίδα Documento υποστήριξε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει πρόταση στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο στην πρώτη 4ετια του.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, το 2019 ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να γίνει υπουργός ενώ, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους ισχυρισμούς, την προσέγγιση ανάμεσα στους δύο έκανε ο κ. Αντώνης Διαματάρης, ο οποίος ήταν υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα την ομογένεια.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα