Ο Κασσελάκης προκαλεί τον Μητσοτάκη για τον Μπέο: «Από το πρωί περιμένω την ευθεία καταδίκη του»

Ο Κασσελάκης προκαλεί τον Μητσοτάκη για τον Μπέο: «Από το πρωί περιμένω την ευθεία καταδίκη του»

Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να βρίσκεται στις Σπέτσες για το «Spetses Mini Maratho, ωστόσο, δεν φαίνεται να δείχνει διάθεση να αφήσει στην άκρη τα ζητήματα που μονοπωλούν σήμερα, Σάββατο (30/9) την επικαιρότητα – το ΟΑΚΑ και φυσικά τα δύο απαράδεκτα περιστατικά με τον Αχιλλέα Μπέο.

Ως προς τον Αχιλλέα Μπέο και τους τραμπουκισμούς που είδαμε σήμερα και χθες, ο κ. Κασσελάκης κάλεσε από το πρωί τον πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του στον δήμαρχο Βόλου.

Το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στο ζήτημα με νέα ανάρτησή του στο Twitter:

«Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη.

Την ευθεία καταδίκη του «καταλληλότερου» γαλάζιου δημάρχου στο να χαστουκίζει, να καταβρέχει και να τραμπουκίζει τους πολίτες του». 

Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης απέφυγε να απαντήσει και αντί αυτού, απάντησε ο... εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, λέγοντας:

«Από την πολλή "αποφόρτιση" ο κ. Κασσελάκης δεν διαβάζει ούτε τις ανακοινώσεις μας».

 

Η πρώτη ανάρτηση Κασσελάκη - Όλα όσα προηγήθηκαν
Υπενθυμίζεται πως σήμερα το πρωί, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε σε ανάρτησή του, με αφορμή τα δύο σοβαρά επεισόδια στα οποία ενεπλάκη ο δήμαρχος Βόλου:

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο.

Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη.

Καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου. 
Άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που «πνίγουν» τις πόλεις τους; Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών;

Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα».

Η ΝΔ ισχυρίζεται ότι δεν στηρίζει τον Αχιλλέα Μπέο
Μετά την παραπάνω ανάρτηση, η Πειραιώς εξέδωσε μία άκρως ειρωνική και αιχμηρή ανακοίνωση, αναφέροντας ότι η ΝΔ δεν έδωσε ποτέ στήριξη στον Αχιλλέα Μπέο.

 
«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για "αποφόρτιση" ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του», απάντησε η ΝΔ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών», πρόσθεσε.

Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως είναι τελείως διαφορετικά, όπως άλλωστε έχουν καταγραφεί από τα τοπικά ΜΜΕ του Βόλου, τα οποία απέδωσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη τη φράση «δεν υπάρχει καταλληλότερος από εσένα», όταν συνομίλησε με τον Αχιλλέα Μπέο.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα