ΣΥΡΙΖΑ: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης με ποσοστό 56,69%

ΣΥΡΙΖΑ: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης με ποσοστό 56,69%

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο μεγάλος νικητής στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του κόμματος. To μεσημέρι της Δευτέρας θα υπάρξει κι επίσημα αλλαγή σκυτάλης, αφού ο Αλέξης Τσίπρας θα δεχτεί στο γραφείο του στη Βουλή τον διάδοχό του.

Ο κ. Τσίπρας θα έχει ολιγόωρη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη προτού o νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στην Κουμουνδούρου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, ανάμεσα σε αυτούς που δεν ευχαρίστησε μετά τη νίκη του, ήταν και ο Παύλος Πολάκης. Ο Παύλος Πολάκης ήταν το άτομο που στήριξε εξαρχής τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα πολλές φορές η Έφη Αχτσιόγλου είχε κάνει πολλές «επιθέσεις» στον Παύλο Πολάκη κατά τη διάρκεια αυτής της εσωκομματικής διαδικασίας.

Η «ιστορική» πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τα στελέχη που στήριξαν είτε Ευκλείδη Τσακαλώτο είτε Έφη Αχτσιόγλου, φαίνεται πως μετάνιωσαν την εγγραφή νέων μελών στο κόμμα, καθώς αυτά στήριξαν την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Θρίαμβος Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος
 
Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Δευτέρας έφυγε από την Κουμουνδούρου ο Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να μεταβεί στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη.

Από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη το κλίμα είναι πανηγυρικό μετά τη «σαρωτική» νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές με αντίπαλο την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν συνεχάρη τον Στέφανο Κασσελάκη, ωστόσο ανέβασε μία ανάρτηση στο Facebook για την Αριστερά.

Το ερώτημα είναι τώρα προς τα πού θα πάει ο ΣΥΡΙΖΑ, αν θα κάνει στροφή προς το Κέντρο ή αν ο προσανατολισμός του στην Αριστερά θα παραμείνει κυρίαρχος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα