Γιαγιά Στέφανου Κασσελάκη: Τον θαυμάζω για την ευφυΐα του αλλά ψηφίζω ΝΔ

Γιαγιά Στέφανου Κασσελάκη: Τον θαυμάζω για την ευφυΐα του αλλά ψηφίζω ΝΔ

«Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη, όμως τον θαυμάζω για την ευφυΐα του», δήλωσε για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, μια μακρινή συγγενής του, η οποία θα μπορούσε να είναι και γιαγιά του.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Κασσελάκη παρά το γεγονός ότι οι πολιτικές τους απόψεις πλέον δεν… συμφωνούν. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι και ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «Νέα Δημοκρατία ήταν».

«Ο προπάππους του ήταν με την πεθερά μου αδέρφια», εξηγεί για τη συγγένειά της με τον Στέφανο Κασσελάκη η κ. Ελένη.

«Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοίταξε, οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά, είναι από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει διαλέξει Ελλάδα. Ήταν ευφυέστατοι άνθρωποι», δήλωσε η μακρινή συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυΐα. Είναι εφυέστατοι άνθρωποι κι αυτός με υποτροφία σπούδασε ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο… δεν είναι Κασσελάκη αλλά ήταν κι αυτή η καθηγήτρια πανεπιστημίου είναι ένα ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της», συμπλήρωσε η κ. Ελένη.

«Και αυτός Νέα Δημοκρατία ήταν»

«Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη, όμως τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και το παραδέχομαι έχει και πολλά ωραία όνειρα, ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει. Γιατί κι αυτός Νέα Δημοκρατία ήταν», πρόσθεσε η συγγενής του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις φωτογραφίες με τον σύντροφό του, η κ. Ελένη δήλωσε: «Κοιτάξτε να δείτε εγώ… επειδή και η Εκκλησία το δέχεται όταν οι ορμόνες τον οδηγούν να είναι με θηλυπρέπεια… Μου αρέσει και η ευθύτητα του. Γιατί εγώ είμαι ανοιχτό μυαλό δεν είμαι γυναικούλα τύπου…. αφού οι παπάδες το δέχονται. Αν είναι η τύχη σου τέτοια οι ορμόνες του υπερτερούν το θηλυκό γένος».

Πηγή: newsit.gr
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα