«Δεν μπορεί ο Μητσοτάκης; Να έρθει άλλος»: Τι λέει ο Πορτοσάλτε μετά τον σάλο για τις δηλώσεις του

«Δεν μπορεί ο Μητσοτάκης; Να έρθει άλλος»: Τι λέει ο Πορτοσάλτε μετά τον σάλο για τις δηλώσεις του

Σε διευκρινίσεις για τις χθεσινές του δηλώσεις «να έρθει άλλος αν δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης» προχώρησε σήμερα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε.
Δείτε επίσης
    
Κακοκαιρία Daniel: Στις πληγείσες περιοχές ο πρωθυπουργός- Συνομίλησε με διασωθέντες στην Καρδίτσα
 
Ο δημοσιογράφος υποστήριξε νωρίτερα πως δεν εννοούσε ότι πρέπει να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός, αλλά ότι πρέπει να ανατεθεί σε κάποιον άλλο η δουλειά, σε επίπεδο διοίκησης και διαχείρισης της κατάστασης.

Ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε λόγο για «μπαλαφάρα», που έγραψε αρχικά κάποιος και μετά ξεκίνησε η αναπαραγωγή της στο διαδίκτυο.

«Χθες έγινε κάτι. Στον τόπο μας δυστυχώς, λέει ένας κάτι, οι υπόλοιποι λίγο διαβάζουν, ίσως δεν διαβάζουν… Δεν είπα οτι πρέπει να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης. Είπα οτι αν αυτή την εποχή ο Πρωθυπουργός έχει αλλού στραμμένη την προσοχή του, το βλέπουμε, υπάρχουν διπλωματικά θέματα, διεθνή κτλ, οχι να παραιτηθεί και να έρθει κάποιος άλλος. Να ανατεθεί σε κάποιον η δουλειά γιατί εδώ σε επίπεδο διοίκησης θέλει έναν συντονισμό. Έγραψε κάποιος μία μπαλαφάρα και ξεκίνησε η αναπαραγωγή της… Δεν θέλω να με ερμηνεύει κανείς. Δεν χρειάζομαι βοηθό» είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ωστόσο χθες ο ο Άρης Πορτοσάλτε άσκησε σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες και τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.

«Πρέπει να μπει τέλος στο ξεχαρβάλωμα. Έχουμε ένα γενικό ξεχαρβάλωμα και έχω την αίσθηση ότι το τελευταίο δίμηνο η κυβέρνηση τα έχει χαμένα. Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. πρωθυπουργός έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του κάπου αλλού (…). Δεν περιμένω σχόλιο από τον πρωθυπουργό. Εγώ είμαι για το σχόλιο κι ο και ο πρωθυπουργός για τη δουλειά. Πρέπει να μαζέψουμε τα ασυμμάζευα του κράτους. Από τα Τέμπη έως σήμερα έχουμε μία σειρά ζητημάτων (…).

 
Ένας από τους κύριους λόγους που η πλειοψηφία της κοινωνίας έδωσε το 41% σε δύο θριάμβους του Κυριάκου Μητσοτάκη, με διαφορά 20 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι γιατί η κοινωνία είπε “Μητσοτάκη εσύ θα στρώσεις την καθημερινότητα”. Δεν το έχουμε δει ακόμη. Η κυβέρνηση τα χει χαμένα. Κάποιος πρέπει να αναλάβει τη συγκρότηση του κράτους ξανά. Δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης; Να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να αναλάβει να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

thecaller

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα