Νέα Φιλαδέλφεια: Σενάριο για έκτακτες κρίσεις στην Αστυνομία μετά το φιάσκο

Νέα Φιλαδέλφεια: Σενάριο για έκτακτες κρίσεις στην Αστυνομία μετά το φιάσκο

Σενάρια για έκτακτες κρίσεις στην Αστυνομία μετά το φιάσκο στη Νέα Φιλαδέλφεια - Σύσκεψη μέσα στην εβδομάδα

Μετά την απολογία και την προφυλάκιση και των 105 συλληφθέντων για την φονική επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια οι αρχές επικεντρώνονται πλέον να εντοπίσουν ποιος ήταν αυτός που μαχαίρωσε τον άτυχο Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο από την επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ όπου ο 29χρονος Μιχάλης δέχτηκε το μοιραίο χτύπημα και λίγα λεπτά μετά έπεσε νεκρός στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ σημειώνει πως εκτός από την ένορκη διοικητική εξέταση που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά στο πειθαρχικό κομμάτι, για το τι έκαναν σωστά και τι λάθος οι αστυνομικοί που είχαν την ευθύνη της διαχείρισης, διεξάγεται και ποινική έρευνα, από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων.

Η ολοκλήρωση και των δύο αυτών ερευνών, απαιτεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ενώ μετά από αυτό αναμένονται αλλαγές μέσα στους κόλπους της αστυνομίας.

 Στο μεταξύ, υπάρχουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες στο Μέγαρο Μαξίμου έχει ήδη αποφασιστεί να προχωρήσουν σε έκτακτες κρίσεις προκειμένου να διορθωθούν άμεσα κάποιες δυσλειτουργίες που έχουν διαγνωστεί στη λειτουργία της αστυνομίας.

 Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ημερομηνία – ορόσημο το επόμενο Σάββατο. Όπως σημείωσαν πηγές της Κατεχάκη, οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν την προσεχή Τετάρτη, 16 Αυγούστου, όποτε και έχουν να γίνουν κάποιες συσκέψεις σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο. Οι έκτακτες κρίσεις δεν μπορεί παρά να σημαίνουν αλλαγές και σε υψηλόβαθμες θέσεις, παρότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο οποίος άλλωστε, ανέλαβε καθήκοντα μόλις τον περασμένο Μάρτιο, συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

Πλέον η αστυνομία προσπαθεί να συνθέσει το παζλ της μοιραίας νύχτας αλλά και να εντοπίσει αν υπάρχουν κι άλλοι δράστες που συμμετείχαν στη φονική επίθεση και διαφεύγουν της σύλληψης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα