ΣΥΡΙΖΑ: Τέλος η υποψηφιότητά του Νίκου Παππά για τον Δήμο Αθηναίων - Ποια τα φαβορί

ΣΥΡΙΖΑ: Τέλος η υποψηφιότητά του Νίκου Παππά για τον Δήμο Αθηναίων - Ποια τα φαβορί

Οριστικά εκτός μάχης στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 για τον δήμο της Αθήνας με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς.

Τέλος πήρε το σήριαλ με την υποψηφιότητα του Νίκου Παππά με τις «ευλογίες» του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κατά την ψηφοφορία στην Πολιτική Γραμματεία απορρίφθηκε η υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων.

 Το συλλογικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει σε κλίμα έντασης, εξέτασε και απέρριψε την περίπτωση του διεθνούς μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν προχωρούν ούτε οι υποψηφιότητες της Όλγας Μπαλαούρα και του Κώστα Τσουκαλά.

Έτσι, στο τραπέζι μένουν τα ονόματα δύο υποψηφίων, του Κώστα Ζαχαριάδη και του Νίκου Φίλη, τα οποία θα τεθούν σε ψηφοφορία. Αναμένεται να ψηφίσουν Κατερίνα Νοτοπούλου και Μάγκυ Δούση, οι οποίες ταξίδευαν με αεροπλάνο και τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας τις περιμένουν.

 Σημειώνεται ότι στη χθεσινή συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Νίκο Παππά, ο τελευταίος ξεκαθάρισε ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να δώσει τη δημοτική μάχη της Αθήνας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα